Latorcai János, az Országgyűlés fideszes alelnöke szerint a jelenlegi migrációs folyamattal megkezdődött Európa iszlamizációja.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@karma1: Anyagi érdekbeli szégyentelen kiszolgálója egy Isten nélküli álkeresztény kormányzásnak, akinek a jellembéli fejlődése már olyan magaslatokban jár, hogy a hitét és erkölcsét taníttatni is szeretné. Én ebből nem kérek.
Toby
Na wazze, még egy minősített barom, gondozó nélkül !
Toby
@1magyar: A következő szövegrész is benne van: "...szélsőséges iszlám csoportok ..." - nem bonyolult ez, nálunk a jobbikos csorda van hasonló szerepben.
Toby
@1magyar: "Ennek a csodálatos diskurzusnak volt a csúcspontja ez a himnusz éneklés amit a SocietasTV megörökített. Szegény magukat nemzetinek mondó ifjak, szerették volna megmutatni, hogy ők mennyivel magyarabbak, a háborús menekülteken segítő civileknél. Csak, hogy nem tudták elénekelni a Himnuszt.

A legnagyobb alázás talán az volt -mint ahogy a videóban is látszik- hogy civilek segítettek nekik, azzal, hogy bemondták hogy melyik sorok jönnek.

Kb. ennyit tud ma a szélsőjobb, amikor Magyarországon tenni és segíteni kell..."
(Societas blog)

Tedd el emlékbe.
justhpeter
@1magyar: Hány magyar szélsőségest említsek, akinek nem itt lenne a helye ? Mindenféle szélsőséggel lehet példálózni, csak nem érdemes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.