Simicska Lajos a Klubrádiótól értesült elsőként arról, hogy a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság ítélete alapján a Közgép újra indulhat közbeszerzéseken.

Az üzletember azt gyanítja: a társaságot politikai bosszúból tiltották el három évre a pályázatoktól. A felvetésre, hogy kiszámolta-e, a februári nagy összeveszés óta mennyi vesztesége volt a Közgépnek, így felelt:

Nem, őszintén szólva nem számoltam ki semmit. Ha az ember bizonyos döntéseket hoz az életéről és az irányvonalról, meg amit kell csinálni, akkor azt nem feltétlenül milliárdokban méri. Ennek ellenére örülök, hogy bizonyos területeken alapvetően a dolgok úgy működnek, ahogy egy jogállamban működni kell.

A Simicskával készült teljes interjút ma este 18.00-kor adja le a Klubrádió.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
akkor lenne itt jogállam, ha a börtönben üldögélnének a Viktor nevű haverjával együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Akkor folyt. köv. az évtizedes lehúzások, Lali. Látom, újra a régi vagy. Kis genyó.
Desischado
Semmivel sem különb orbánnál. Egykutya mind a kettő.
Bercifiu
@Desischado: Miért bántod a kutyákat? Ezek nem azok, hanem férfi nemi szervi termék, magyarul gecik.
Desischado
@Bercifiu: Dehogy bántom én a kutyákat! Annál sokkal jobban imádom őket! De igazad van, ne is hasonlítsuk a kutyákhoz őket, mert azoknak egy szőrszáluk is többet ér, mint az egész banda együttvéve! És a meghatározásod tökéletes! Tényleg azok!
nezelodo
A Simlicska aszongya hogy... "Ennek ellenére örülök, hogy bizonyos területeken alapvetően a dolgok úgy működnek, ahogy egy jogállamban működni kell." Ja pedig anno a hosszú byte-ok éjszakáján rendesen belehúzott a mára ellenséggé vált tettestársával, hogy lebontsák a demokráciát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.