Igazi tragikomédia történt Nagymágocson: migránsnak nézték egymást a közmunkások és a földmérők, ami miatt jól meg is ijedtek a másiktól. Az egyik csapat állítólag ki-be ugrált a kukoricásba, a másik kollektíva biciklire pattant, és a falu felé vették az irányt – írta a Délmagyar.hu.

A visszafelé tekerő közmunkások félúton szembe is találkoztak az időközben kihívott rendőrökkel, amiről így számolt be egyikük:

Anton, egy barna képű gyerek volt az első, akivel összefutottak a rendőrök. Majdnem elvitték. Mondták, hogy tegye le a biciklit, és üljön be a rendőrségi furgonba. Valószínűleg azt hitték, hogy ő az egyik migráns. Bader Zsolti ért oda leghamarabb, szólt, hogy ne vigyék el, mert velünk van. Antonon látszott, hogy szólni sem tud, úgy megijedt. Aztán már ő is csak röhögött az egészen.

A polgármester, Szebellédi Endre foglalta össze a történtek végét:

A rendőrség később értesített, hogy akiket a közmunkások migránsnak véltek, földmérők voltak. A közmunkások szerint a földmérők is azt hihették, hogy migránsokat látnak, azért bujkáltak a kukoricásban. A történtek után elterjedt a faluban, hogy 200 migránst hoztak Nagymágocsra. Egy részüket a turistaszállón helyezték el, a többieket pedig a Kossuth utcai volt gondozóházban. Egyébként egy migránst sem hoztak Nagymágocsra. Az illetékes hatóságoknál fel sem merült a településünk neve. Önkormányzatunk el is határolódna attól, hogy itt alakítsanak ki menekülttábort.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@Knapp75: Pontosan ezek az M1-en szocializálódott szellemi rövidnadrágok alkotják Viki szavazóinak derékhadát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
glorianna
Milyen serényen dolgozhatott mindkét csapat, hogy tébláboló menekülőknek lehetett nézni...
Óóóó, ha az ostobaság fájna...
Lepényleső
A két táborból senki nem akadt aki megszólalt volna magyarul? Ezek után valóban nagy segítség volna a civileké,egymást vernék halomra,de meg nem szólalna. Na ugye milyen
hatékony a fidesz propaganda,beléjük ivódott,mint tavi halba az iszap szaga.
JAJMÁR
Na, igen! Ez a kezdet, hamarosan botokkal és egyéb "eszközökkel" mernek csak az emberek kimerészkedni, nincs mese, aki fél, az mindenkitől fél és mindenkiben ellenséget lát! Előbb utóbb lesz is neki.
Dr. Felipe
A közmunkások valóban migránsok a saját hazájukban de hogy már a földmérők is? Azt tudtam hogy le van szegényedve, pukkadva ez az ország (szellemileg is) na de ennyire elvtársak?
Akkora a szegénység hogy már a közmunkásokat is szír menekültnek nézik. Nagy a baj elvtársak.
eugen4402
@Dr. Felipe: "Az élet nem habos torta Pelikán elvtárs..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.