Igazi tragikomédia történt Nagymágocson: migránsnak nézték egymást a közmunkások és a földmérők, ami miatt jól meg is ijedtek a másiktól. Az egyik csapat állítólag ki-be ugrált a kukoricásba, a másik kollektíva biciklire pattant, és a falu felé vették az irányt – írta a Délmagyar.hu.

A visszafelé tekerő közmunkások félúton szembe is találkoztak az időközben kihívott rendőrökkel, amiről így számolt be egyikük:

Anton, egy barna képű gyerek volt az első, akivel összefutottak a rendőrök. Majdnem elvitték. Mondták, hogy tegye le a biciklit, és üljön be a rendőrségi furgonba. Valószínűleg azt hitték, hogy ő az egyik migráns. Bader Zsolti ért oda leghamarabb, szólt, hogy ne vigyék el, mert velünk van. Antonon látszott, hogy szólni sem tud, úgy megijedt. Aztán már ő is csak röhögött az egészen.

A polgármester, Szebellédi Endre foglalta össze a történtek végét:

A rendőrség később értesített, hogy akiket a közmunkások migránsnak véltek, földmérők voltak. A közmunkások szerint a földmérők is azt hihették, hogy migránsokat látnak, azért bujkáltak a kukoricásban. A történtek után elterjedt a faluban, hogy 200 migránst hoztak Nagymágocsra. Egy részüket a turistaszállón helyezték el, a többieket pedig a Kossuth utcai volt gondozóházban. Egyébként egy migránst sem hoztak Nagymágocsra. Az illetékes hatóságoknál fel sem merült a településünk neve. Önkormányzatunk el is határolódna attól, hogy itt alakítsanak ki menekülttábort.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@Knapp75: Pontosan ezek az M1-en szocializálódott szellemi rövidnadrágok alkotják Viki szavazóinak derékhadát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Knapp75
Lefordítom: migránsoknak nézték egymást az előítéletes és tájékozatlan választópolgárok.
Vajon kire fognak szavazni félelmükben?
A Tündik bündije
@Knapp75: Pontosan ezek az M1-en szocializálódott szellemi rövidnadrágok alkotják Viki szavazóinak derékhadát.
dr. prédikátor
És ha a migránsok közmunkásnak álcázták magukat??? és migrálás közben megtanultak magyarul???
hetöndöe
A rettegők megijedtek a rettegőktől,oszt úgy merettentek,hogy százfelé futottak.:-)
Kabaré a köbön birkaországban.:-)
Csizmás Kond
...a földmérők hányan mérnek egyszerre ?
szaboria1
@Csizmás Kond: Találós kérdésedre add meg magad a választ.
Fradigege
Én is migránsnak nézem a "miniszterelnököt" rendszeresen.
Csizmás Kond
@szaboria1: ...csak mert na csoportnak nézték akkor elég sokan lopták a napot a kukoricásban...
Fradigege
@Csizmás Kond: Valahányszor látok földmérőket, mindig csak ketten voltak. Egy fickó áll egy háromlábú szerkezet előtt, a másik meg egy rúddal sétálgat. Elég szánalmas sztori.
Knapp75
A migránsok elveszik a földmérők munkáját!!
Persze a közmunkásokét is, mert azért jönnek Európába, hogy nyomorogjanak.
sentinel216
Na jól van! A vadász is vaddisznónak nézett egy kukoricásban szeretkező párt.Oda is durrantott. Tegnap nálunk is két órával korábban bezárt az utcában a kisboltos, mert jött a hír, hogy érkeznek a menekültek.
Cicamama55
Hogy ezt nem vette fel a M1?! Mondták volna, hogy a szerbektől kapott bicajokon elmenekült a bevándorlók egy része, a másik fele meg beszaladt a tenger/i/be...
volvós
EEMI Balog elvtárs " rejtett eröforrásai " ...:-))
Desischado
Megvallom, halálra nevettem magam, bár sírhatnékom is támadt! Nem igaz, mennyi hülye van ebben az országban! De ezek miatt tud orbán még mindig hatalmon lenni! Nem teljesen idevágó, de okvetlenül nézzétek meg! orbán "eredete".
www.youtube.com/watch?v=YLW9yzaZj_E
kkalman
A gyűlölet és a félelemkeltés eredménye. Ezt már nem lehet röhögés nélkül kibírni.
Vizual
Nekem is a "Tanú" időszaka jutott eszembe. Eszembe jutott egy burleszk is amikor Stan és Pan rohangálnak össze vissza. De azt hiszem végérvényesen ilyenné tesz bennünket ez a rendszer. Most még nem volt baj, de azt hiszem hamar elő fognak kerülni a kaszák és kapák. Bár látom migránsok a hőbörgésen kívűl mást nem csináltak eddig. Ezek egy fantom hadsereg, mármint a a krimilazácáió alatt álló migránsok. Max kósza hírek vannak. Na meg fegyverkező és militáns polgármester, a haza üdvéért aggódó polgár, a beszart értelmiségi, -szokása szerint - egy túlpörgő, túlmozgásos külügyminiszter, egy értelmetlenségeket intéző Miniszterelnök és egy kuka Köztársasági Elnök, a Hadsereg Főparancsnoka. Őt még megnyilatkozni sem hallottam. Ez egy agyalágyult és tükörreflexes ország.
bretagne
@lópicigáspár: Ez a film a mai napig aktuális!!!
eszegfu
Kb. ennyire lesznek "bátrak" mind a CÖF-ös menetelők és a fociultrák! Több km-ről leolvasható lenne a vonalkódja! -- ahogy ezt a megállapitást már valakitől olvastam...
mate03
@kkalman:! A megosztásban Viktor mindig jó volt ! De most már itt tartunk!?Az emberek félnek egymástól!?Hová züllött ez az ország?Ki fog ezért felelni!?
feri57
Magyarország az Isten állatkertje, benne a főemlős állat Orbán V
glorianna
Milyen serényen dolgozhatott mindkét csapat, hogy tébláboló menekülőknek lehetett nézni...
Óóóó, ha az ostobaság fájna...
Lepényleső
A két táborból senki nem akadt aki megszólalt volna magyarul? Ezek után valóban nagy segítség volna a civileké,egymást vernék halomra,de meg nem szólalna. Na ugye milyen
hatékony a fidesz propaganda,beléjük ivódott,mint tavi halba az iszap szaga.
JAJMÁR
Na, igen! Ez a kezdet, hamarosan botokkal és egyéb "eszközökkel" mernek csak az emberek kimerészkedni, nincs mese, aki fél, az mindenkitől fél és mindenkiben ellenséget lát! Előbb utóbb lesz is neki.
Dr. Felipe
A közmunkások valóban migránsok a saját hazájukban de hogy már a földmérők is? Azt tudtam hogy le van szegényedve, pukkadva ez az ország (szellemileg is) na de ennyire elvtársak?
Akkora a szegénység hogy már a közmunkásokat is szír menekültnek nézik. Nagy a baj elvtársak.
eugen4402
@Dr. Felipe: "Az élet nem habos torta Pelikán elvtárs..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.