Feltehetően közlekedési baleset áldozata lett Székesfehérváron egy idős nő, akit vasárnap délután holtan találtak egy buszmegállóban – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

Hozzátették, hogy az ügyben közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indult nyomozás.

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ (KNYKK) Zrt. az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében azt írta: egy idős nő holttestét találták meg egy székesfehérvári buszmegállóban, a rendőrség vizsgálja a Csíkvári úton történt baleset körülményeit.

"A 11-es helyi buszjárat délutános vezetőjét a rendőrök állították a meg a helyszínen. Mivel az autóbuszvezetőnek ez volt az első járata ezen a napon, a délelőttös kollégát is visszarendelte a közlekedési társaság ügyeletese" – közölték, megjegyezve: az, hogy az autóbusznak és vezetőjének volt-e szerepe a balesetben, és ha igen, akkor milyen, a rendőrségi vizsgálat eredményeként derülhet ki.

Kiemelték, hogy a 48 éves sofőr 1993 óta dolgozik a helyi Volán társaságnál, több mint 500 ezer balesetmentes kilométert teljesített már. A 10 éves autóbusz két hete esett át teljes műszaki átvizsgáláson, a jármű újonnan került a társasághoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.