Orbán Viktor fokozott védelemre szorul - adja hírül a magyar sajtó. Állampolgárként feltétlen egyetértek és örömmel szánok komolyabb összeget is a miniszterek elnökének és az ő népes családjának védelmére, mert fontos nekünk, személy szerint nekem is az ő biztonságuk. A kérdés csak az, mitől kell védeni?

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Még olvasva is elszomoritó ennek a 3 családnak az "élete"... szembeállitva a kormány ilyen-olyan intézkedéseivel, ami egyenesen felháboritó!
Aki Én
Tényleg borzasztó, de az a legborzasztóbb, hogy ezrével vannak ilyen családok. Sőt olyan családok, ahol ugyan nem rágják a küszöböt, de szinten tartani is csak éppen hogy tudják magukat, nemhogy előrelépni. Pedig ugye az ember nem pusztán ezért dolgozik, hogy vegetáljon. Ha csak arra marad pénzed, hogy ne dögölj éhen, az a rabszolgatartás. Persze van egy réteg, akik igencsak gyarapodnak, de nem ez a jellemző. A közelmúltban beszélgettem egy fidesz szektataggal, aki elmondta, hogy szerinte nem olyan borzalmas dolog az, hogy ebben az országban 6.000.000 ember nem tud egy évben egyszer elmenni nyaralni, vagy, hogy milliók nem esznek egy héten egyszer húst. Azt mondta, hogy a rendszer tökéletes, és vannak dolgok amiről le kell mondani. Ők sem esznek minden héten húst, és évek óta nem tudtak elmenni nyaralni.
De a rendszer jó... érted b@szdmeg, a rendszer jó...
Millió kérdésem lett volna még, de ezen a ponton feladtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.