Az Együtt elnöke szerint Hiller István, az Országgyűlés alelnöke, az MSZP volt elnöke Orbán Viktor kerítésének támogatójává lett, ez pedig a teljes önfeladást jelenti.

Szigetvári Viktor szerdai Facebook-bejegyzésében Hiller István előző napi rádióinterjújára reagált, amelyben a szocialista politikus egyebek mellett azt mondta, "nem szeretem, hogy az országunk határán kerítés van, csak már mondjon valaki ennél jobbat".

Az Együtt elnöke – aki kedden is aggodalmának adott hangot a baloldali pártoknál történt "fejlemények" miatt – úgy értékeli, Hiller István "van annyira művelt", hogy csak tudatosan képes ekkora pálfordulásra.

"Az emberek új ellenzéket akarnak 2018-ra. Ehhez mindenkinek változnia kell. De ez a változás nem jelentheti azt, hogy a DK immár az egykulcsos adót támogatja, az MSZP pedig az embertelen orbáni kerítést" – fogalmazott Szigetvári Viktor.

Közölte: ugyanúgy, ugyanazokkal az Együtt újra szövetségre nem lép, "ha pedig még tovább rontanak magukon, akkor végképp nem", "a tévelygésben nem lesz senki társa", inkább lép tovább az önálló politika útján.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Szigetvári: Kedves Viktor, kiírjátok magatokat a történelemből, azt gondolod, hogy ezzel a hülyeséggel meglesz a fele támogatottságotok egy esetleges későbbi választáson (ha lesz még olyan) és eljuttok az 1 % közelébe? Hogy nem fogsz össze senkivel hanem csak magad árulod el a hazádat az araboknak? Legalább csendben lennétek, miért kell kiállni egy vesztes ügy mellé, az egész eddigi munkádat teszed semmivé egy ilyen tévelygéssel.

Miért lenne embertelen a kerítés kedves Viktor? Amikor a betolakodó horda képtelen felismerni a határvonalat a maga eszétől, ezért kell megjelölni érthető módon, akár fegyverekkel.

Hány millió betolakodónál gondolnád úgy, hogy feladod önmagadat, tízmilliónál?

Százmilliónál ? Ezer ? Mert lenne ennyi vállalkozó szellemű atomfizikus akinek jól jönne még egy kis segíly..
1magyar
Na az Eggyütt-nek sem kell többé választáson indulnia! Kevés ember van ma az országban aki a békétlenségre szavaz.
wagabund
aszongya a hírolvasó, hogy szlovénia megvásárolta hazánktól a maradék raktáron lévő kerítésanyagot, és pánikszerű kerítésépítésbe kezdenek...a hiányzó mennyiséget már megrendelték...

nos? hogyisvanezmostan?

(aszongya az írás: "az Együtt elnöke aggodalmának adott hangot"...ez olyan szép...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.