A reggeli elkészülődés, indulás, általában nem tartozik kedvenc napszakunkhoz, pedig a reggeli hangulat meghatározhatja az egész napunkat. Ráadásul a hangulatunk a gyermekekre is nagy befolyással vannak. Biztosan vannak kivételes családok, ahol a reggel nyugalomba, békébe telik, ahol a család meghitt módon fogyasztja el a reggelit, a kávét, és mosolyogva indulnak a dolgukra (szerintem ilyen csak a filmekben létezik) – na ez a cikk nekik nem szól. Különösen ahol több gyerek is van, na ott tud érdekes dolgokat produkálni egy reggel!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Nekem pedig lenne még a 7. tippem, nevezetesen:
A nagy érdemű érdeklődésére számító tv. műsorokat nem este 10 óra után kellene sugározni, mert egy rendes film manapság akkor kezdődik.
Emberiség ellenes büntetnek tartom ezt a műsor rendet, ma amikor egyetlen szórakozást a tv jelenti és másnap pedig munka, iskola - nem igaz, hogy pihenten kezdhetik a napot az emberek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.