A magyar titkosszolgálatok már évekkel ezelőtt jelezték, hogy Magyarországon az utóbbi időben rohamosan nőtt a magukat az iszlám híveinek vallók száma, és ez nemzetbiztonsági kockázatot jelent - olvasható a Magyar Idők szerdai számában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ilyen sok elszegényedett, ellehetetlenült ember van?
wagabund
vajon mi lehet az igéret, amiért betérnek?
picike
@wagabund: az igéret földje Alah és Mohamed a tulélési kombináció az alah
én se vitatkozom isten egy van csak hivják nevét : csodálatosnak fenségesnek mindenhatónak és a közben járó ur nálunk a Jézus krisztus Urunk.mig a külömbség ott Mohamed. ez a korán amit szintén a pápa adott ki és mivel mind a kettt közben járónak ismeri el prófátának igy külömbség csak a Mohamed . aki isten ismeretével rendelkezik ez nem nehéz a számára. nem a nehézséggel van a külömbség, hanem az ur jézus krisztus . az iszlám nál aki nem tagadja meg a jézust lefejezik. ezért neveznek hitetlennek minket akiket meg kell ölniük az ő koránjuk szerint . téves eszmék miatt forong a világ. a koránt is a római pápa alkotta . köszönjük amen@wagabund: @1magyar:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.