Az utóbbi hetek megmutatták, hogy a Fidesz soha nem látott mértékű megszorításokat készül bevezetni Budapesten. A Fidesz és főpolgármestere ma már egymást zsarolják, ennek részeként pedig nem csak a fővárosi takarítás és a közvilágítás, hanem az agglomeráció közösségi közlekedése is megszűnhet – nem is beszélve a BKV máig kifizetetlen költségeiről. – vélekedik a Demokratikus Koalíció.

A budapestiek most is naponta 18 milliárddal járulnak hozzá a költségvetéshez, a kormány mégis drasztikus megszorítást tervez. Budapest a rendszerváltás óta nem volt ekkora válságban.

"Tarlósnak választania kell a Fidesz és Budapest között"

Tarlós István hozzászokhatott már, hogy a Fidesz bábjaként működik, mára azonban már így sincs rá szükség. Egy, a birtokunkba került levél bizonyítja, hogy Tarlós már a saját hivatalában is veszélyben érzi főpolgármesteri státuszát. Ebben a főpolgármester arra szólítja fel a Főpolgármesteri Hivatal dolgozóit, hogy semmilyen képviselői utasításnak ne tegyenek eleget. A levél egyértelműen a fideszes pártkatonák visszaszorítására készült. Tarlós kegyvesztettségét jelzi az ellenében megindult, Simicska elleni “oszlopháború” is.

A DK a demokratikus ellenzéki képviselőkkel közösen rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezi, hogy megakadályozza a közvilágítás, a takarítás és az agglomerációs közlekedés megszüntetését. A DK felszólítja Tarlós Istvánt, hogy ne a Fideszt, hanem a budapestieket válassza, és utasítsa el a Budapest-ellenes megszorítások tervét! – írja közleményében Gy. Németh Erzsébet, a párt fővárosi politikusa.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem lehetne mindkettőt elzavarni a halál nemiszervére, már nagyon itt van az idő ehhez!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
A hatalmat fogja,-két kézzel,minden egyéb eszközzel.
agnes200
Vesszenek csak össsze! Legalább lesz valami látszata is ennek a rettenetnek, ami ebben az országban folyik.
Törölt felhasználó
Fasza kis habonyi szinjáték, ez az arogáns kis hisztis féreg egy szót sem szólhat engedély nélkül, mint ahogy a többi hazaáruló okádék sem..
Pestilence
Talán elvihetnék a 200 milliárdos városligeti rémálmot valamelyik Csútra (minusz pár milliárd a BKV-ra és az agglomerációs közlekedésre, hókotrásra, stb.) és megkérdezhetnék a budapestieket arról, hogy mit szeretnének a városukba.
tobikamama
@papa.49: Ez még korai hiszen nem ébredtek fel a Magyar emberek,nem kell kimenni az utcára tiltakozni,be kell gubózni és várni a sült galambot az megoldja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.