Pár napja merült fel az ötlet az ifjú KDNP-sekben: tartsanak vitaesetet a szingliadóról. Miután felfigyelt erre az internet, az eseményt villámgyorsan törölték Facebookról és azt állították: nem az ő hivatalos programjuk lett volna. Az MSZP-t ez nem nyugtatta meg.

Íme Gurmai Zita közleménye a szingliadóról:

Az Orbán-kormány ugyanúgy be fogja vezetni a szingliadót, mint a vasárnapi boltbezárást. Az üzletek vasárnapi zárva tartását is a KDNP javasolta. Azon is felháborodtak az emberek. Először azt az ötletet is elvetették. Majd végül a Fidesz-KDNP kormány mégis bevezette.

Az MSZP ezért írásbeli kérdést nyújt be a kormánynak és világos, egyértelmű választ vár arról, hogy nem lesz szingliadó!

Ha a Fidesz ezt nem hajlandó kijelenteni, akkor ismét a tömeg erejével kell őket figyelmeztetni: nem tehetnek meg mindent a magyar emberekkel!

A vasárnapi boltbezárás bizonyítja: bármit hazudnak a kereszténydemokraták, az Orbán-kormány meg fogja adóztatni az egyedül élő 30 év feletti nőket és férfiakat, és törvényt hoz arról, hogy ne lehessen vezető pozícióban az a nő, akinek nincs legalább három gyermeke.

Az MSZP azt üzeni a Fidesznek és a KDNP-nek: takarodjanak az emberek hálószobájából! Nem hagyjuk, hogy az Orbán-kormány a vasárnapi boltbezárás mintáját követve szingliadót vezessen be és megbélyegezze a három gyermeknél kevesebbet nevelő nőket!

Az MSZP szövetséget ajánl mindazoknak, akik ellenzik a szingliadót! Álljanak mellénk, érjük el együtt, hogy az Orbán-kormány mondja ki: soha nem vezetnek be szingliadót és soha nem különböztetik meg hátrányosan a három gyermeknél kevesebbet nevelő nőket!

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nyugi, a bolbezárós idiotizmiusnak is meg lesz a böjtje és a szinglis baromságnak is !
Nehogy már a kémény szálljon a gólyára !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.