Valaki lefotózta Lengyel Róbert a független siófoki polgármestert, amint megérkezik a budaörsi Jobbik-évadnyitó rendezvényre hivatali autójával – írja a sonline.hu

A lesifotóson kívül Kepli Lajos jobbikos képviselő is posztolt több olyan fényképet a Facebookra, melyen a siófoki polgármester  látható, az egyiken magával Vona Gábor pártelnökkel.

A polgármester azt mondja, nem érdekli, hogy "megfigyelik":

Csak fényképezgessen nyugodtan, akinek nem akad jobb dolga, nincs takargatni valóm. Nem szégyellem, hogy ott voltam a Jobbik évadnyitóján. Meghívtak (siófoki polgármesterként, nem magánszemélyként invitáltak), én meg elmentem.

Lengyel azt is elmondta, hogy simán elmegy minden párt rendezvényére, nem a Jobbiké az egyetlen, amelyen megjelent:

Mivel úgy érzem, nagyon sok szavazatot kaptam 2014. októberében a Jobbik oldaláról is, kötelességemnek tartom, hogy eleget tegyek ilyen meghívásoknak. Mint ahogyan elmentem a DK korrupcióellenes demonstrációjára és ott voltam az MSZP egy balatonföldvári rendezvényén is. Mert hiszen feltehetően azoknak a pártoknak a szimpatizánsai is szavaztak rám szép számmal. Sőt, fideszesek is, így aztán fideszes rendezvényre is elmennék – ha hívnának...

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nincs ezzel semmi gond, városvezetőként hívták meg és városvezetőként volt jelen, de a lényeg, hogy nem csak a Jobbik meghívásának tett/tesz eleget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.