A Fidesz szerint a Jobbik szembefordul a magyar emberek érdekével, pártpolitikát akar csinálni a biztonsági kérdésekből és ezzel a magyar embereket veszélyezteti.

Így reagált a nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója szombaton az MTI-hez eljuttatott közleményében Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivőjének nyilatkozatára, amely szerint a Fidesz nem törekszik kompromisszumra a kormánynak "túlhatalmat biztosítani szándékozó" alaptörvény-módosító indítvány esetében.

A Fidesz-frakció azt írta, Európa és a világ megváltozott, az illegális bevándorlás miatt mindennapossá váltak az erőszakos bűncselekmények és a terrorfenyegetettség.

A rend fenntartásáért és a magyar emberek biztonságáért minden eszközre szükség van, se többre, se kevesebbre, mint más európai országokban – emelték ki, hozzátéve, nincs kompromisszum a magyar emberek biztonságában.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Mindenki veszélyezteti a "magyar emberek" biztonságát, aki nem fúj egy követ ezekkel a tolvajokkal.
Toby
Azannyát ! Tegnap még a baloldal veszélyeztette a "magyar emberek" biztonságát ! El kéne dönteni - birkák, hogy melyik az igaz ?
Nyilván egyik sem, esetleg a cöf meg a birkamenet körül kéne szaglászni !
zöldszem
"A rend fenntartásáért"
Ezért épült a kerítés! Rezsiszilárd beleüvöltötte a kamerába, egyedül csak ők tudták megvédeni az országot a terroristáktól. Akkor...? Miért kellene még + intézkedés?
kukac50
A Magyar emberek biztonságát a Fidesz veszélyezteti a legjobban.
A jobbik nem akar a képviselői mandátuma mögé bújni, vizsgálhatók büntethetők lehetnek a politikusok, ez már egy igazságosabb elosztást politikát eredményezhetne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.