Végrehajtást jegyeztetett be a NAV Simicska Lajos céghálózatának egyik központi tagja, a Pro A Vagyonkezelő Kft. ellen. A végrehajtást január végén jegyezte be a dél-budai NAV hátralékkezelési osztálya – írja a NOL.hu.

Nem a mostani az első adóvégrehajtás sem a Pro A, sem a testvércége a Pro B, vagy a tágabb értelemben vett Simicska-cégbirodalom életében. 2013-ban is történt hasonló két cégénél, de akkor pár nap alatt sikerült elintézni az ügyet és törölték a végrehajtást. A NOL.hu úgy tudja, hogy jelentéktelen tartozásokról volt szó. Benyó Zsuzsanna, a Pro A és a Pro B ügyvezetője a bejegyzés okaként azt jelölte meg, hogy elírták az utaláson az adószámot.

A Pro A és a Pro B olyan közbeiktatott társaságok, amelyek továbbra is központi szerepet töltenek be a Simicska-cégszövedékben. Így áttételes tulajdonosai a Hír TV-nek, a Magyar Nemzetnek vagy a Class FM-nek, miként a Mahir, Publimont és A Plakat hirdetővállalkozásoknak is.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicero
Érdekes dolgok ezek azért.Gondolom a NAV Lázárhoz is kiszállt,megnézni,miből vette a gyerekének a házát.Vagy Rogánhoz is,mikor ötször módosította az adóbevallását.Vagy Szíjjártóhoz,aki családi összefogással vette a házát állítólag.Vagy Mészároshoz,aki elfeledkezett egymilliárd Ft-ot beírni.Lehetne még sorolni.Igaz tisztel NAV,így volt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
Biztos bennem van a hiba, de elírták az adószámot az utaláson???
Csak nem kézzel töltögetik az utalásokat???
magyarbakancs
@Cicero: Ezek nemzeti ganék.
Ezt nemzeti együttműködésben mondom.
zöldszem
Milyen érdekes, míg az Orbán-klánnak osztotta vissza a töméntelen érdemtelenül megkapott közpénzt, Simicska Nagyvállalkozó Úr volt, most hogy már nem adja a lóvét, csak g-Lajos.
Dicsérendő jellemvonás, igazi Fideszes!
papa.49
Ennél aljasabb nem is lehet a hazugovics azt a kezet harapdálja most, amelyik enni adott neki eddig, igazi kisebbségi tempó)))))))))
Lepényleső
Ennyit egy spermabank sem fizetett még alapanyagért ,mint Lajos bácsi egy kis deci végett.
mariaberta
@Cicero: Kihagytad Orbánékat, papástól, családostól, mert azoknál is érdemes volna egy kissé körülnézni. A Tiszti Kaszinó eladásának körülményei sem tisztázottak még, ha emlékezetem nem csal. Nem kedvelem különösen Simicskát. de amit művel vele volt kebelbarátja az egy nagyfokú aljasság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél