A Hajdú-Bihar megyei rendőrök őrizetbe vettek három fiatalembert, akiket azzal gyanúsítanak, hogy péntek este Debrecenben molesztáltak és kiraboltak egy lányt – írja a police.hu.

Péntek este 21 óra körül egy férfi tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy egy valószínűleg bűncselekmény áldozatává vált lányt talált a debreceni Darabos utca egyik társasházának lépcsőházában.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és mentőt hívtak a lányhoz, akik kórházba vitték, majd a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai megkezdték a környéken a széleskörű adatgyűjtést, tanúkutatást. Ennek eredményeként megállapították, hogy a lányt 20 óra 30 perc körüli időben három fiatal férfi a Debrecen, Péterfia utcán leszólította. Majd a fiatalemberek a lányt magukkal vitték a társasház lépcsőházába, ahol erőszakoskodtak vele és elvették a mobiltelefonját, valamint a karkötőjét.

Három fiatal molesztált és kirabolt egy lányt Debrecenben

A forró nyomon haladó rendőrök hamarosan beazonosították és elfogták a bűncselekményekkel megalapozottan gyanúsítható P. Alexet, L. Zsoltot, valamint 17 éves társukat, akiket hajdúhadházi, valamint debreceni otthonaikban találtak meg.

A fiatalokat a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A fiúkat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a 18 éves fiatalemberek és fiatalkorú társuk ellen szexuális erőszak bűntett, valamint kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást – írja honlapján a rendőrség.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
elbírtak hárman egy nővel? kinyírni a tetves csűrhét!!
Butautáló
Nahát!!! Nem csak a migránsok tudnak terrorizálni másokat? Hát hogy van ez?
Sííva
@Butautáló: De! Ezek már régebben jöttek!
nezelodo
Hol van most a Lalafalva expolgija a toronymagas IQ-val, hogy elmagyarázza a gaz migrák genetikailag kódolt bűnözői hajlamát, kupakostul.
magyarbakancs
"Három fiatal molesztált és kirabolt egy lányt Debrecenben."
Ne migránsok voltak?
Mert reggel,délben,este,éjjel ez ömlik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.