Kezelhetetlen, és nem volt képes beállni a sorba – emiatt kellett távoznia Vujity ­Tvrtkónak a TV2-ből – írja a Blikk.

A Mokka műsorvezetőjét február 26-án azonnali hatállyal rúgta ki a csatorna vezetősége, köszönhetően többek között Berki Krisztiánnak is. Illetve egy vele készített interjúnak, amelyben Tvrtko nem rejtette véka alá, hogy mi a véleménye a szerinte teljesítmény nélküli celebről, és a beszélgetés közben beszólogatott a TV2 másik arcának.

Tvrtkó kiakadt, hogy így kellett távoznia a TV2-től

Nagyon megviselte a TV2 döntése, hiszen a riporter a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi tévé csapatához. 

A lap információja szerint tavasszal a több millió forintos gázsival járó show-műsorban, A Nagy Duettben mutatta volna meg, mire képes, ha zenéről és éneklésről van szó.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez a herevasalós mióta közszereplő ?
A f.kalap celeb !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Demcsák Zsuzsika a szarcsánynak lett volna a szóvivője. tehát megállja a helyét??? Andika Vajnácskának a TV2=Tel-aviV 2-nél???
Ki az a "berkikrisztián"? Egyik kézilabda meccsen szemeztem vele. A6-os Audival jött. Szívtam a cigimet, kiszállt. Sűrűn telefonált, felnézett a teraszra és összetalálkozott a tekintetünk. Azóta nem láttam.
Desischado
Tudhatta előre, hogy ez lesz. Vagy beállsz a sorba bégetni és alázatosan nyalizni, vagy mehetsz. Mr vasalt here meg pont odaillik, bóvli a szenny csatornához. Jó ez a birkáknak. Ne értsetek félre, nem akarok nagyképűnek látszani, de mélyen megvetném magam, ha eddig terjedne az Q-kúm! Ettől többre tartom magam, mint hogy ilyen agyhalott műsornak nevezett akármiket nézzek!
lópicigáspár
Nincs ebben semmi meglepő, legalábbis nekem. Esetemben ez úgy nézet ki, hogy lecserélték a munkahelyemen a főnököt és 1-2 hónap után mehettem máshová dolgozni. Soha nem tudtam és nem is akartam a pofámnak parancsolni, hamarabb járt a szám mint az eszem és ez meg is látszott a "munkakönyvemben" :)
r2d2
Érdekes! Amikor Tündinek szólt be, akkor eltűrték?! Akkor most ki az úr a TV2-nél? Berki vagy Tündi??? Eddig úgy tudtam, nagy úr a PINA!
cikicakk55
@Horizont: Igen,akkor még azt hittük,hogy jó volt,hisz a könyvei olyan meghatóak,olyan igaznak tűnőek voltak.Nem véletlen vettem meg minden könyvét.Viszont ahogy szaporodtak a könyvei,úgy bukkantak fel az egyre nagyobb hintázások.Végül valaki megunta és én véletlen azt a műsort végignéztem.Addig semmi bajom nem volt Trtvkóval,de azon a beszélgetésen olyan lejkezelően,olyan ellenségesen beszélt azokról az emberekről,akiket ő hivatalosan segíteni ment.Trtvotkorol nem is akarok vitát nyitni,mert mindenkinek szíve joga,hogyan vélekedik róla.Engem nem zavar ha valaki szereti,vagy tiszteli.Én egy másik csoportba tartozom,de eddig erről nem beszéltem és ezután sem fogok.Viszont köszönöm szépen a felvilágítást a herevasalással kapcsolatban.Erre csak annyit tudok írni,hogy jó dolgában már azt sem tudja mit csináljon.Ez egy jó felkapható hír lett,még ellébecolhat vele pár hétig.Addigra majd jön valami más.Még egyszer köszönöm,és elnézést,hogy nem egy a véleményünk.
Horizont
@cikicakk55: Ó hát semmi baj ha nem egyforma a véleményünk! Én nem láttam azt az ominózus adást én úgy érzetem, hogy az elején még jó volt...aztán már nem. A Napló is anno az volt aminek kellett lennie,akkor még jó volt...aztán már nem. Mindez szomorúsággal tölt el.Ebben az esetben a Berkivel még szakmailag is nagy hibát vétett.
Az igazság meg odaát van. Ennyi.
Ja és itt ha úgy akarod bátran megírhatod bármilyen véleményedet :)
Nil
Ő is csak egy menekült ... de náluk már béke van - hazamehet
verum
@Nil: - ja, a sok szemét szélhámos meg maradjon itthon és tegye tovább tönkre az országot anyagilag, morálisan és mindenhogyan.
Több magyar menekül innen, mint ahány idejön.
Mangu
Most tanulja, hogy mi az a szakmai, illetve alkalmazotti kiszolgáltatottság. Majd sajnálom, ha lesz rá időm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ha már eddig legörgetett...