Írja meg nekünk, az ön gyerekének osztályából hányan hiányoznak, és ha önök is tiltakoznak, mivel töltik a szabadnapot. Térképen a programok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
Az ATV-riporternője viszont-nagyot tanyázott kora reggel-mikor találkozott egy iskola igazgatóval,ki a szájbarágós kérdésére, mást válaszolt.Egy igazi diri ,az ilyen!
KERKA
@perfekt: mit mondott? légyszi írd le:)
perfekt
@KERKA: Majd találkozol vele- én nem vagyok postás.:)
JAJMÁR
Gondolom a kormány nem gondolja, hogy éppen ő viszi be a politikát az iskolába azzal, ha harsogva hirdeti ha nem megy a gyerek iskolába, akkor "beviszi a politikát"!
Ami egy h@lyeség, és visszaélés a kormány részéről, hiszen vele szemben tiltakozni, sztrájkolni, alkotmányos és demokratikus joga van mindenkinek. A szülőknek ezt a jogát tiporják ahol csak lehet - álságos gyerekvédő színben feltüntetve.

Semmilyen kár nem éri a gyereket, ha ma otthon marad - aki megteheti - és "családi programot" tartanak. A kicsi gyerek úgysem érti, csak élvezi, a nagyobb meg akkor is érti, ha iskolába megy. Érti és érzi is t.kormányzat az összes negatívumát, amit önök tesznek.
KERKA
@perfekt: 10.42. Pedig jó a fizetésük: havi 85 nettóban.:))
perfekt
@KERKA: Nem olvastad el-nem láttad.Így olyasmiket írsz, amiről én nem beszéltem ill nem írtam.A humort értékelem-de elválasztom a komoly dolgoktól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.