Az Együtt vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Bányai Gábor fideszes országgyűlési képviselővel szemben egy földvásárlási ügy miatt – közölte Berkecz Balázs, az ellenzéki párt elnökségi tagja szerdai sajtótájékoztatóján.

A politikus információi szerint Bányai Gábor húszéves fia, Bányai Áron egy tavaly novemberi földárverésen licitált és több mint 20 millió forintért el is nyert egy 17,7 hektáros bácskai földterületet, ugyanakkor apja vagyonbevallása szerint önálló vagyonnal nem rendelkezik.

Ki fizeti ki Bányai Áron helyett ezt a több mint 20 millió forintos vételárat? – tette fel a kérdést Berkecz Balázs. Hozzátette: az Együtt tiltakozik "új fideszes földesúri rendszer" kialakítása ellen, és meg fogja akadályozni, hogy "Orbán Viktor és társai" mindent elvegyenek azoktól a magyar emberektől, akik valóban gazdálkodni szeretnének. Az Együtt a kormányváltás után vissza fogja venni a tisztességtelenül és törvénytelenül felvásárolt állami földeket – mondta.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hulye kerdes: hat a fide$$-es papatol! (Mer, a szijjaspetyanak honnan vo't? Papa, mama, joszomszed, mindenki azt a felresikerult kis gyereket tamogatta)
Hat lezerjanko 10 eves gyerekenek hogy lehet tobb tizmillios ingatlana?

Ja, csak az az "emuttnyocev", csak az ne lenne...!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
szerencsétlen hülyegyerek ez.
20 millárdja szokott lenni az efféle kispöcsöknek.
verum
Egy biztos, nem árult nárciszt egyik metrónál sem...
kukac50
Jó kérdés,hogy honnan, A Kecskeméti Juhar utcai iskolából a gyerekek nem kapták meg ami járt volna Nekik. Könnyen csalhattak varró nőből lett igazgató volt, aki nem ált ki a gyerekekért. Más iskolák otthonokból ellopott pénzekből.
Pár milliót a Kiskunhalasi pszichiátria betegek otthonában élő betegeknek ellátásuk után járó
pénzekből, a dolgozóknak ígért kártyapénzből,a caffetéria jegyek ellopásából!
Akkori igazgató miből gazdagodott meg? Mit gondoltok?
kukac50
A Veránkai nyaraló felújításánál valami 40 millió eltérés volt, arról is lehetne érdeklődni!
Segítői Nagy László és Mózca György volt.
Azért nem fogadtak be egyetlen egy igazgatói pályázatot sem mert akkor fény derült volna a pénzek ellopására. Így csak a betegveréses problémákról lehetett olvasni.
Nil
@sírásó: az van még? Szerintem már csak iskolásoknak is nyitható bankszámla van ahhova papuska dughatja a millióit- azt nem kell bevallani

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.