Kilép az MSZP-ből Boldvai László egykori pénztárnok, aki a felesége nevén levő cég miatt keveredett az offshore-botrányba. Az Index információi szerint, Boldvai elismerte Tóbiás József pártelnöknek, hogy igaz a nyilvánosságra került információ a cégről, és felfüggeszti a tagságát.

Tóbiás József, az MSZP elnöke elmondta, a nap folyamán beszélt Boldvai Lászlóval, aki azt mondta neki, "teljes mértékben fedi a valóságot", ami a médiában megjelent. Boldvai László áll a vizsgálat elé, és nem kíván teher lenni az MSZP számára, ezért felfüggeszti párttagságát.

Tóbiás József azt mondta, a párt elnöksége szerint az elit nem tüntetheti el jövedelmét az adóhatóság elől offshore cégeken keresztül, miközben Magyarországon milliók nem tudnak megélni a fizetésükből.

Hozzátette: szükség van egy olyan szabályra, miszerint Magyarországon offshore hátterű cégek, vállalkozások nem juthatnak uniós vagy állami támogatáshoz.

Jelezte, támogatni fognak minden olyan javaslatot, amellyel Magyarország minden polgára úgy érezheti, a politika, a döntéshozók az ő életükkel foglalkoznak és nem sajátjukkal.

Reggel robbant a hír, hogy a fideszes Horváth Zsolt után most egy MSZP-s neve került elő a nemzetközi offshore-botrányban. A salgótarjáni ex-képviselő Boldvai László nejének, Konti Csillának a tulajdonába került egy Szamoa szigetére bejegyzett, működése során jelentős összegeket megmozgató offshore-cég 2012 novemberében

Eközben a Fideszben

"Nem először fordul elő ilyen, Simon Gábor ügye óta tudjuk, hogy csináltak már ilyet" – fogalmazott Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő kedden, közölve: a most kirobbant offshore-botrányban az derült ki, hogy Boldvai Lászlónak, az MSZP volt pénztárnokának a felesége nevén egy olyan szamoai vállalat volt, amely teljesen egyértelműen azt a célt szolgálta, hogy elrejtsenek pénzeket.

Hollik arról nem beszélt, hogy a nemzetközi botrányban első körben egy fideszes bukott le egy nappal korábban.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@szaboria1: Remélem ez még csak a hógolyó, ami a lavinát fogja elindítani. Jó lenne, ha nyilvánvalóvá válna mennyire álszentek egyes politikusok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@eszegfu: Azé nem lép ki mer a fütyi-sz jobban teljesít!!!
RonaGyuri
Alapvetően nincs nagy különbség az MSZMP-ből kiáramló pribékek között, erkölcseik környékén végképp, csak mentalitási különbségek vannak; a maszopos szégyenkezik ha lebukott, míg a fityesznyik büszke rá! =))
Tádé
Szerintem Salgótarjánból is elhúzhatna.
A törvény erejével is vágják orrba a mi pénzünket kapta, lopná.
A korrupció arcát megalkotni, csak nézzenek a sunyi képére. Telitalálat.
Szégyen fajta.
kukac50
Akkor most a letelepedési kötvények offshore cégeken keresztül árusítása is átvilágításra kerül kíváncsi vagyok a Magyar igazságszolgáltatás rá lát vagy vak!
verum
Nagyon, helyes MINDENKI bukjon ki, aki benne volt a mocsokban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.