A jegybankelnök politikai blöffnek tartja a Magyar Nemzeti Bankot és alapítványait érő kritikákat. Fontosnak nevezte a miniszterelnök bizalmát, és biztos benne, hogy folytatják a közös munkát.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Persze, folytatják a közös lopást! Hogy rohadnának meg!
nyanya001
Persze, az erkölcstől olyan messze vagy mint Makó Jeruzsálemhez ,
ezért nem akarsz lemondani !
papa.49
@nyanya001: @Desischado: Egyáltalán van ebben a pacákban valami kicsi az emberségből, szerintem nincs, mert ha lenne nem is vállalta volna ezt a feladatot!!! De ez a pacák egy tehetségtelen párttámogatott szarzsák volt a késő kádári korban is, mert valakinek a valakije lehetett, hát most kitobzódja magát ,,fürdik a pénzben,, !!!
nyanya001
@papa.49: Én is fürdetném ... forró aranyba !
jancsipapa
Tulajdonképpen igaza van . Miért is kéne lemondania annak akit bűnös ,ezért letartóztatnak ,perbe fognak és hosszú időre elítélnek ? Nyilvánvaló ,hogy nem kell .De ,hát ez Magyarország ,nem Románia ,Szerbia ,Burundi ,vagy más kevésbé beteg ,korrupt ország ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.