Személyautó ütközött egy Vácról Budapestre tartó vonattal hétfőn, ezért Veresegyház és Őrbottyán között pótlóbuszok közlekedtek késő délutánig – közölte a Mávinform az MTI-vel.

Baleset Veresegyháznál –  vonat alá szorult egy gépkocsi

A közlemény szerint a fénysorompó jól működött, ennek ellenére hajtott a gépkocsi a sínekre. Az ütközés után a jármű beszorult a motorvonat alá. A műszaki elhárítás időközben befejeződött.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy ember megsérült, a gödöllői rendőrök a helyszínelést idejére lezárták a Vicziántelep megállóhely közelében lévő vasúti átjárót.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a vonat alá szorult gépkocsiban az eddigi információk szerint egy ember utazott. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett – tette hozzá a szóvivő.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wpym
Remélem túléli a sofőr, hogy az általa okozott kárt kifizethesse!
Fradigege
Fűnek-fának jogsit adnak. Íme az eredmény. Amikor KRESZ-ből vizsgázott, kizárt, hogy ne lett volna egy "vasúti átjárós" kérdés. Ecce Homo!
Fradigege
Én buszt vezetek. Nálunk rendszeres a belső vizsga. Állandóan készülni kell. Nem ártana bevezetni az "Úr-vezetőknél" is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.