Lázár János közlése szerint bár több európai uniós tagállam is Magyarországra akar visszaküldeni bevándorlókat, ide nem lehet visszatoloncolni senkit, Görögországba kell küldeni az embereket.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján kifejtette: Magyarországra különböző uniós tagállamokból mintegy 52 ezer embert akarnak visszatoloncolni, a legtöbbet Németországból. Magyarország viszont minden partnerének jelzi, hogy ezek a bevándorlók Görögországon keresztül érkeztek, és ha nem is regisztráltak ott, ez nem jelenti azt, hogy Magyarországra kellene küldeni őket – mondta.

Lázár János felvetette, hogyan lehetséges, hogy Törökországgal megegyezik az EU, azt biztonságos országnak tekinti, Görögországot viszont nem. Ez nem tartható álláspont – jelentette ki.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
...Lázár.nem riogat...brüsszel riogat...

Lázár elmondta, miért nem küldik ide ezt az 52ezer kedves embert...
Bringás
Brüsszel nem riogat, hanem fenyeget és bosszút áll!
verőce21
"...hogyan lehetséges, hogy Törökországgal megegyezik az EU, azt biztonságos országnak tekinti, Görögországot viszont nem"?
Bringás
@verőce21: Ez az EU-s balliberális politika sima hülyesége!
verőce21
@Bringás: Kitelik a brüsszeliektől különb is. Mostanában lehet csak kimondani arrafelé, hogy a megszálló betolakodók nem a német-török megállapodás miatt nem jönnek annyian, hanem a macedónok nem engedik át őket!
Bringás
@verőce21: Merkel megállapodása a törökökkel pedig annyit ér, mint a papír, amire nyomtatták!
verőce21
@Bringás: Az nekem is bejönne ha meghívnám a fél falut piknikezni és a szomszéd etetné itatná őket!
Toby
Szokásos idióták!
Leszopatták a féregqrmányt, csak ennyi történt! Oda küldik vissza a mandrókat, ahol regisztrálták őket! Ezért kellett bő pofával óbégatni a regisztráció mellett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.