A centrális erőtér lényege, hogy az ellenzék pártjai – a baloldal és a Jobbik – jó eséllyel egyetlen kérdésben sem fognak össze, és ennek köszönhetően „az idők végezetéig” marad a jelenlegi aránytalan választási rendszer és a Fidesz ebből következő túlhatalma – mondta az ATV Szabad szemmel című műsorában Haraszti Miklós egykori rendszerváltó ellenzéki, az SZDSZ egyik alapítója, ahz EBESZ volt médiabiztosa.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Ha ezt most Gyurcsány mondta volna, azt mondanák róla, hogy meghibbant.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A rosszabbik ugyanaz mint a fütyisz csak ők még nem lopták magukat degeszre, aki ezekel összeakar fogni az nincs magánál!!!
papa.49
@Horizont: Azt borítékolni merném a rosszabbik SOHA NEM FOG ÖSSZEFOGNI A MAI ELLENZÉKKEL, inkább BETÁRSUL A FÜTYISZBE, ÚGY MINT TETTÉK EDDIG AZ MDF. , KISGAZDÁK, MEG A KDNP. is...A kisgazdák már kivéreztek, a kdnp most van a sor, már ballaszt lett a hazugovicsnak az ,,ájtatos manók,, pártja, tehát dobja őket, néhányat persze átvesz, mint annak idején a mdf. ből vagy kisgazdákból...A vona ettől okosabb nem akar szatelitt párt lenni, pedig vagy az lesz vagy kicsinálják őket a fütyiszek, ehhez kurvára értenek...A másik tévedése a Harasztinak, te elhiszed hogy a vonáék nem akarnák maguknak a teljes hatalmat, ne légy naiv, DEHOGY NEM!!!A régi mondás mára Magyarországon úgy módosult ,,az ellenségem ellensége, NEM BIZTOS, HOGY A BARÁTOM,,!!!
Nil
A jobbikkal nem szabad együttműködni - hitler is úgy került hatalomra hogy senki nem vette elég komolyan mekkora fenyegetést jelentenek az eszméi - ha nem tanulunk a hibáinkból akkor megismételjük őket - a nyilasokból is elég volt egyszer
gerike87
@Horizont: Én nem becsülném le az embereket. Itt az első pofon a népszavazás lesz, ha egyáltalán kiírják.. Nem vagyok benne biztos, hogy 4 millió ember el fog menni, tudva azt, hogy a nemzeti konzultáció kb 1 millió fővel zajlott. Most elkezdett süllyedni a hajó, és ez még a kezdett. Majd mikor a nemzeti közmű szolgáltató bebukik, mint most a szemétszállítás, na akkor lesz itt fogszívás.
gerike87
@Horizont: Ha az elmúlt 26 évet nézed, már háromszor hittek neki. Viszont mind a háromszor más volt a helyzet, volt kire mutogatni. Most már hiába erőlködnek nincs kire, ezt a sok szart amit kavartak maguknak köszönhetik. Erre mondtam, hogy magukat buktatják meg. Az egészségügy, oktatás, alapvető szolgáltatások, amiket minden ember a bőrén érezz. Ezt már nehéz megmagyarázni.
Ha megnézed, szerencsétlenek már mindent próbálnak bevetni, jobbik lejáratás, háttérhatalmak stb,mert egyszerűen, már nincs mibe kapaszkodni.Nincsenek migránsok,nem tud harcolni a bankokkal, a multikkal. Elfogyott a célpont amire lőni lehetne, és fent tudják tartani azt a látszatot, hogy Orbán a hős. Ráadásul napi szinten derülnek ki azok a sunyiságok, amire a rendszert alapozták.
Olyan helyzet állt elő, ami 2014-ben még nem.
papa.49
@Horizont: Ezek a (rosszabbik) nem azok akikre szüksége volna az országnak, az országnak a jelenleg ,,HALLGATÓKRA,, lenne igazán szüksége, akkor nem tudna még többséget se szerezni a fütyisz!!! Azokat kellene valahogy felrázni a kábultságukból, vagy a lustaságukból, hogy igenis menjenek ők is szavazni, ehhez viszont hiányzik egy igazi szónok aki tüzet tudna gyújtani az emberek lelkében, és valós alternatívákat mutatva tönkreverné a fütyiszt, most egy ilyen emberre ( nem véletlenül nem írtam, hogy férfira, mert lehet az nő is csak tudja amit elkezd azt végre is tudja hajtani) lenne nagyon nagy szükség!!!
Mangu
@papa.49: @Horizont: Mekkora az odds a Jobbik - FIDESZ koalícióra?
papa.49
@Mangu: Szerintem úgy 50 % attól függ minden hogy a kondás mit kér, bár tudom ő ME. kívánna lenni, hát az nem lesz addig míg a hazugovics él, de azonkívül tud mást is nyújtani a fütyisz, még a spanoknak...
Mézike
@papa.49: Én nem voltam szavazni!
Minden jelölt a jobbik illetve a fidesz színeiben indult. Mégis? ki a francra szavaztam volna?
Csak annyit üss be a gugliba hogy Bodrog László!
Na ő most a képviselőm. Aztán majd beszélhetünk arról ki miért nem megy szavazni.
papa.49
@Mézike: Látod neked is igazad van miért szavaztál volna a meggyőződésed ellen, nem is benned van a hiba hanem a tohonya lószar ellenzékben, akik közül sokan azt hiszik csak Pest számít, hát nem csak Pest számít, hanem minden magyar állampolgár, és itt rögtön kijelentem nem tudom elfogadni, hogy aki nem itt él belepofázzon az itteni dolgokba, mert milyen alapon is tenné, ez is egy a választási csalásaik közül...Az ellenzéki pártoknak MINDENÜTT KELLENE JELÖLTEKET ÁLLÍTANI, HOGY SEHOL NE FORDULHASSON ILYEN ELŐ!!!
KERKA
Ha ezt most Gyurcsány mondta volna, azt mondanák róla, hogy meghibbant.
Mézike
@papa.49: Kicsiny városomban lassan már több lesz az ukrán nyugdíjas mint a magyar.
papa.49
@Mézike: Elhiszem te is fizeted a többivel együtt az ukránoknak a nyugdíját!!!
Mézike
@papa.49: Akkor milyen ellenzékről beszélsz? Itt az ország kerítésénél?
papa.49
@Mézike: Én a pártokra gondoltam igaz tudom hogy te már tényleg messze laksz de azért oda is elvihetnék a jelöltjeiket a pártok, talán akadna olyan aki mást is eltudna fogadni, nem csak a kormánypárti jelölteket, mert az jobbik, meg a fütyisz egykutya...
Mézike
@papa.49: Itt már nincsenek más pártok.:-(
Tényleg. Az MSZP irodája megszünt, LMP + ilyenek nem is voltak.
papa.49
@Mézike: Megnéztem a képviselő testületet, HÁÁÁTTTTTTTTT, csak igazat tudok adni neked...Nehéz eset, és nincs senki aki szervezkedne egy ellenzéki pártnak...
Mézike
@papa.49: Szép gyülekezet mi?
Vannak ám a háttérben dolgok. Kérdezd meg a guglitól ki volt a régi polgármester, és mi történt amikor képviselőnek jelölték.
Borsodi
Mindegy, hogy csak ne válasszák meg még egyszer ,ha kell fogjanak össze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.