Annyira elegáns darab, hogy csoda hogy nem a budapesti Szabadság térre került. Krími hivatalnokok adták át a hétvégén azt a szobrot, ami egy orosz katonát ábrázol, amint _"felszabadítja"_ a krími félszigetet az ukránoktól. (Miközben ugye az orosz álláspont nagyon sokáig az volt, hogy itt nincsenek is jelen orosz katonák, de ez persze részletkérdés.) A szobrot az oroszok által jóváhagyott kormányzó, Szergej Akszionov adta át. A moszkvai követ, Oleg Belaventszev arról beszélt, hogy a szobor az orosz katonák erejét, nyugalmát, magabiztosságát és udvariasságát szimbolizálja.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
kíváncsi vagyok hogy a viktor fog -e putyinfejű katonaszobrot állíttatni a józsef atilla szobor helyére...így 25 évvel a ruszkik haza után...szigorúan a keleti nyitás apropóján...és az ország díszkulcsát átadja-e egyben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.