A Magyar Kétfarkú Kutyapárt klubot indított, hogy passzivistái hasznosan töltsék az időt – derül ki a pártelnökkel készített interjúból. Ennek keretében egyebek közt boltokba lopnak be kamutermékeket. Terveik szerint egy fővárosi időközi önkormányzati választáson elindulnak, de vidéken nem, mert az messze van. Ugyancsak indulnak a 2018-as általános parlamenti választáson. A pártelnök szerint megépül a Felcsút-Budapest metróvonal, s az ügy érdekében Mészáros Lőrinccel is fölveszik a kapcsolatot.

További izgalmas részletek a Kétfarkú Kutya Párt elnökével készített Budapest Beacon-interjúban.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Imadnivalo fazonok! Lattam Felcsuton a tablajukat! Szuper volt!
karma1
Imadnivalo fazonok! Lattam Felcsuton a tablajukat! Szuper volt!
justhpeter
@Bringás: Nem gondolom, hogy komolytalanok. De ezen lehet vitatkozni. Ha Lázárt, Kovácsot, Balog pléh bánost hallgatom az aljasság keveredését hallom az arroganciával, ha Kósát, Némethet hallgatom a fiatalkori demencia hangját hallom keveredni valami neoprimitív nagyzolással. Igaz, ők nem komolytalanok. Őket még Brehm sem tudta besorolni, mert ilyen állatok Brehm szerint sincsenek.
justhpeter
Ha Gyurcsányt hallgatom egy hintás jut az eszembe. Pont úgy ahogy ő hintáztatta a nagyérdeműt naponta a különféle pontjaival, amiből aztán nem lett semmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.