Egy évvel a nagy port kavart mekis eset után úgy tűnik, továbbra is tartja magát az a vélekedés, hogy a szoptatás valami gusztustalan, ocsmány dolog.

Most az Allee biztonsági őre vegzált egy anyát a Válasz.hu cikke szerint, aki a 35 fokban nem átallott a fehérvári úti bevásárlóközpontba menekülni gyermekével. Ugyanez a hely egyébként tavaly még büszkén hirdette terjedelmes sajtóközleményben, hogy ők lettek az első pláza, ahova kutyával is be lehet térni. 

Juditék, mint anya a megéhező gyermekével azonban nem egy cuki loncsos komondor, így nekik nem jár az újbudai plázalégkör:

Furán érzem magam. Ma felszólítottak az Alleeban, hogy legyek szíves használni a baba-mama helyiséget, ami szerintem ugyan nem alkalmas szoptatásra, de mindegy. Odaállt fölém a biztonsági bácsi, és úgy mondta. Kérdeztem, hogy tudja-e, hogy néz ki az a szoba. Azt mondta, akkor szól a takarítóknak. Jah, ha csak annyi lenne... Megsemmisülten távoztunk. Még soha nem szóltak be nyilvános szopi miatt. Egyébként tök diszkrétek voltunk. Gondoltam a 35 fokban bemenekülünk egy kicsit hűsölni, míg apát várjuk. Hát a jövőben ennek is lőttek.

Frissítés

A cikk megjelenését követően az Allee az alábbi közleményt adta ki:

Sajnálattal értesült az Allee Bevásárlóközpont, hogy egy gyermekét szoptató édesanyát megzavartak anyai feladatai ellátása során. Az Allee menedzsmentje elnézést kér a kialakult helyzet miatt és egyben tájékoztatja látogatóit, hogy a bevásárlóközpont területén az édesanyáknak lehetősége van és eddig is lehetősége volt a nyilvános szoptatásra. Az Allee Bevásárlóközpont vezetése az esettel kapcsolatban vizsgálatot rendelt el.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Ha valaki ANNYIRA gyökér, hogy elzavarja a gyermekét szoptató anyát, abba bizony kár volt az anyatej!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csodálkozó
Ha valaki ANNYIRA gyökér, hogy elzavarja a gyermekét szoptató anyát, abba bizony kár volt az anyatej!
wagabund
csak úgy körömreszelgetés közben...

...hát kérem szépen szégyen, amit ami itt van...gyanútlanúl bemegyek az alleeba, hogy vásárolok ezt-azt..szeretek oda járni, könnyen parkolhatok, nagyjából mindent kapok, amit szeretnék...sőt, átballagok a piacra, és ott is áldozhatok a sopping oltárán..
...hogy mi a bajom? hát az kéremszépen, hogy a férfiak zöme minősíthetetlenül lepukkant ruházatban megy be egy ilyen közösségi térbe...öreg faszik izomtrikóban szottyadtan, trottyosan, koszos zokniban, lehetetlen méretű széttaposott szandálban...a rövidnadrágból rettenetes vízeres lábak lógnak a földig, ha nincs rajta zokni, akkor olyan körmökkel, amik inkább karmok... koszos, fekete, hónapok óta nem vágták...ez így él otthon? az izzadó, büdös, nagyonkövér pasi nagy hasáról lóg a hasitasi, a gatya több számmal nagyobb, a pólóján csorog a büdös izzadtság...

és ekkor egy kedves színfolt...egy fiatal anyuka szoptaja gyermekét...nem látni sokat belőle, csak saccolni lehet, hogy a kisded mit csinálhat...ez a látvány feledteti a fent leírt borzalmakat...
és akkor odalép egy jólképzett őr?...igen,szegény odalép, mert a fülesén rászólt a monitor-szobában figyelő főnöke:-józsikám! takarítsd el azt a szoptató nőt... ha szívózik, küld a wc-be...
-értettem főnök, már megyek is..
micfild
@wagabund: számomra érthetetlen, hogy miért is zavaró egy szoptató anyuka... akinek a melléből kb semmit sem látni.
és miért is trendi egy hasig dekoltált plázacica akinél viszont mindent látni.
Füstölgő
@micfild: Mert rengeteg a nyálcsorgató, aberrált, ferde hajlamú!
Csodálkozó
Ha már - az állatvilág részeként - az emlősök rendjébe születtünk, tudomásul kell vennünk az ezzel járó előnyöket és hátrányokat. Továbbra sem értem, kit és miért zavar, ha egy anya a legtermészetesebb módon táplálja a gyermekét.
Érdekes: az senkit sem zavar, amikor - hány ilyet látok naponta! - egy kövér zsírsertés röfögve tuszkolja a hájfejébe a hamburgert? Netán csámcsogva-fújtatva-locsogva pörköltet habzsol?
Boááááá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.