A Jobbik az N1 internetes televízió videójában elhangzott, Rogán Antalt, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjét érintő vádak tisztázását várja a kormánytól. Szilágyi György országgyűlési képviselő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, súlyos vádak hangzottak el a videóban.

A jobbikos politikus szerint ha egy miniszter alvilági emberekkel üzletel vagy tart kapcsolatot, az azt jelenti, hogy "Magyarországnak jelen pillanatban maffiakormánya van". Értékelése szerint ez nemzetbiztonsági kockázatot is jelent, mivel a kormány zsarolhatóvá válik.

Szilágyi György a legnagyobb problémaként hivatkozott arra, hogy sem az ügyészség, sem a szakszolgálatok nem vizsgálódnak a kérdésben, az általuk korábban kezdeményezett parlamenti vizsgálóbizottság tárgysorozatban vételére pedig két hete nem jelöltek ki parlamenti bizottságot.

Az esetre a Miniszterelnöki Kabinetiroda közleményben reagált, melyben azt írják: a videó egy arctalan hazugság és a videóban szereplő névtelen, arctalan személy egyetlen szava sem felel meg a valóságnak. Közleményük végén hozzátettek, az ügyben szerdán, azonnali hatállyal feljelentést tettek.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Tisztázná magát ez a pondró, ha tudná, de eddig csak konok tagadósi van!
papa.49
Bármit hazudik, (mert mást nem tud, csak hazudni) egyre jobban belekeveredik mint a légy a pókhálóba!!!
TAdam
Aki monopolyzik a fővárosi ingatlanokkal, ne lepődjön meg a büntetőkártya láttán. Tóni basszus ha kimaradsz abból a körből, most dobhatnál újra, de sajna most dobbantanod kell mert úgy tűnik a börtönkártya van a kezedben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.