Tragikus véget ért egy autórablás Gödöllőn. Míg a gépkocsi tulajdonosa, egy 24 éves hölgy kiszállt, hogy kinyissa a kaput, egy férfi bepattant a kocsiba, hogy elhajtson vele. A nő ezt nem hagyta annyiban, belekapaszkodott a járműbe, hogy megállítsa. A rabló padlógázt adott, és a Hyundai a vízelvezető árokba borult, a lány pedig az autó alá szorult és a helyszínen meghalt.

Azóta kiderült, hogy a fiatal nő halálát Sz. Lajos okozta, akit egy isaszegi sörözőben fogtak el

A férfi felesége a Blikknek azt mondta, Lajost biztos, hogy

az ördög szállta meg, magától nem tenne ilyesmit.

A Borsnak is nyilatkozott a nő:

Nagyon jó ember, szerető férj és apa, az első közös gyermekünk, Lajoska, két hónapos. Persze, az ital nem mentség arra, amit tett, de biztos vagyok benne, hogy ezt ő sem így akarta.

"Magától nem tett volna ilyet" – megszólalt a gyilkos autótolvaj felesége

Sz. Lajos tettét a rokonok sem értik, mert mint mondták, nem szorult ő erre rá. Bár zenészkarrierje véget ért, megszerezte a buszvezetői jogosítványt. Azt viszont nem tagadták hogy a férfinak voltak "gondjai" az itallal.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kovács Béla
Ragozás

Én tanulok,te tanulsz,ő lóg.
Én vizsgázom,te vizsgázol,ő nem buktatható.
Én dolgozom,te dolgozol,ő hátrányos.
Én spórolok,te spórolsz,ő segélyt kér.
Én építek,te építesz,ő igényel (és kap is).
Én gyereket szülök,te gyereket nemzel (annyit, amennyit el tudunk tartani),ő világrapotyogtatja tucatjával, és eltartatja velünk.
Én nevelem a gyerekemet,te neveled a gyerekedet,ő megveri a gyerekeinket.
Én megvásárolom,te megvásárolod,ő kirabol.
Én kertészkedem,te kertészkedsz,ő ellopja.
Én állatot tenyésztek,te állatot tenyésztesz,ő elhajtja.
Én továbbképzem magam,Te továbbképzed magad,ő segélyt kap.
Én adót fizetek,te adót fizetsz,ő visszaigényel.
Én nyugdíjjárulékot fizetek,te nyugdíjjárulékot fizetsz,ő méltányossági nyugdíjat kap.
Én korán meghalok,te korán meghalsz,ő a társadalom áldozata, ha korán meghal.
Az én hamvaimat szétszórják,a te hamvaidat, kicsi betonfalba falazzák,ő családi márványozott,aranyozott,étellel, itallal, pénzzel, arannyal megrakott kriptában tér örök nyugalomra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
archive
folyt.. a munkahelyemről egyszer már írtam egy hozzászólást - hatalmas a fluktuáció - napi szinten jönnek cigányok (mert a munkaügyi központ kiközvetíti betanított munkára) jó ha másnap 10-ből kettő bejön dolgozni másnap, egy hét múlva már csak egy ..
15 éve dolgozom jelenlegi munkahelyemen, ez alatt az idő alatt három .. azaz HÁROM cigány maradt egy évnél tovább (átlagban a cégnél négyezer ember dolgozik)
papa.49
@archive: Elfogadom a válaszodat, mert tudom sajna igazad van, annak idején mikor a VIV. nél melóztam volt a brigádomban egy srác aki cigány származású volt, bár nem látszott rajta, betanított melósom nála jobb nem volt azóta se...
Ahogy a múltkor írtam addig míg a népcsoport nem akar változtatni az életvitelén csak az egyes emberek, addig mindig újra termelődik a ,,putris réteg,, és sajnos kevés a hajlandóság bennük, egyszerűbb a polgi hivatal, vagy a posta előtt várakozni a segélyre, mint nap,nap után dolgozni járni...
Még egy addig amíg csak a ,,jogaikat ismerik pontosan, a kötelezettségeiket nem,, NEM IS FOG NAGYBAN VÁLTOZNI A HELYZET...
Az ilyen manusok mint a füstös flóri csak rontanak a helyzeten...
archive
@papa.49: Teljesen egyetértek. Még egy gondolat az integrációjukhoz.. jó lenne egyszer kiszámolni, hogy a hosszú évtizedek alatt mennyi adóforintunkat költöttek a felzárkóztatásra (azt hiszem, hanyatt esnénk). Arra is kiváncsi lennék, hogy az integráció mennyire befolyásolja az életüket. Kezdjük azzal, hogy iskolázottság. Ha jól ismerem a statisztikákat, 90%-ig hátrányos helyzetű cigány családokról van szó, akiknek a gyerekei teljesen ingyen járnak óvodába, iskolába (ingyen étkezés, ingyen tankönyv, szakmunkás-, közép és felsőfokú iskolákban még ösztöndíjat is kapnak) vagyis az integráció évtizedek óta már gyermek korban működhetne, ha .. járnának iskolába!!!
papa.49
@archive: Igazad van... A gyermeket előtt ott a rossz példa, a szüleik, a rokon felnőttek akik átlébecolják az életüket, munka nélkül...Szoktam keresztül menni Hevesen, ott látható az életvitelük, napközben traccsolnak fiatal emberek, csoportokban, de ugyan ezt láthatod, ha Törökszentmiklóson mégy keresztül, és ha meg kell állnod a kocsit egyetlen pillanatra nem szabad nyitva hagyni...
archive
@papa.49: Én is nap mint nap látom, érzékelem. Nekem az a tapasztalatom, hogy háromféle cigány él jelenleg magyarországon. Az egyik, amelyikből a legkevesebb van - iskolázott, dolgozik, úgy él mint a nagy magyar átlag, betartja a törvényeket, és sokszor szégyellik hogy cigánynak születtek . A második, amiből szintén kevés van, (de több, mint az elsőből) az a gazdag cigány (már nem piros Ladával, hanem fekete audival járnak, az egész család túlsúlyos --> ez a jelképe a jólétnek, a férfiak szokása hogy felhúzzák a pólót beszélgetés közben és ütögetik a hasukat - akaratlan mozdulat, de a többiek számára azt jelenti, hogy "én aztán jól élek". A harmadik a szegény cigány, akik iskolázatlanok, fiatalon gyereket szülnek (minél több legyen a segély és a családi) sajnos Ők vannak a legtöbben. Őket kellene integrálni, de nem pénzzel, hanem felvilágosítással, hogy járassák a gyerekeiket iskolába - hogy kikerülhessenek a nyomorból, és az első csoportba tartózhassanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.