A rendőrség szerint a sofőr koronatanú lehet – írja a Blikk.

A lap szerint a kocsi azért fontos, mert a térfigyelő kamera felvételei szerint nagyjából akkor hajtott be a kerékpárútra, amikor a nőt meggyilkolták.

Krisztinát három éve ölték meg, férje a Blikknek most az mondta, nagyon várja, hogy megoldódjon az ügy, ezért ő is kéri, aki látta az autót, jelentkezzen a rendőrségen.

A soroksári futónő gyilkosát ez az autó buktathatja le

Az ORFK azt írja, a bűncselekmény felderítéséhez várják a Renault Megane Grandtourt vezető személy, a kocsit, utánfutót felismerő személy jelentkezését.

A kocsi 2013. szeptember 25-én 20 óra 20 perc és 20 óra 30 perc közötti időben egytengelyes, ponyvás utánfutójával a Budapest XXIII. kerület Vízisport út irányából a Fővárosi Csatornázási Művek felé haladva befordult a kerékpárútra, majd onnan 40 perc múlva kihajtott.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...3 év után ennyit " virít " a magyar FBI...
Ha ezt kinyomozták, és hogy a " kerékpárúton
közlekedett " 40 percig, kevés az esély, hogy jelentkezik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Ez a felvétel nagyon nagy valószínűséggel nem a bűncselekmény idején készült. A térfigyelő kamerák felvételeit max 72 óra múlva törölni kell, hacsak nem közvetlenül egy bűncselekményt vett fel a kamera. Márpedig a képen nem látható semmilyen bűncselekmény. Ami látható, az egy közlekedési szabálysértés, tehát törlendő felvétel. Ha ezt a felvételt most nyilvánosságra hozták, akkor ez a szabálysértés pár nappal ezelőtt történt a három évvel ezelőtti gyilkosság helyszínén. A sofőrt meg szeretnék büntetni, és mert a rendszámot nem sikerült rögzíteni, keresik, hogy ki látta a kocsit az utánfutóval, hátha kiderül a rendszám. A gyilkosság csak a körítés egy szabálysértés felderítéséhez.
kkalman
Még egy dolog. A felvétel tanúsága szerint a háttérben, az utánfutó mögött ott parkol egy másik autó is a bicikliúton. Annak a kocsinak a tulajdonosát nem keresik? Az is szabálytalanul áll ott. A gyilkosság idején készült felvételeken egy kocsi sem látható, és a hírek is arról szóltak, hogy kihalt volt az út. Akkor hazudtak, vagy most?
human
@papa.49: Ott van még a Nancy gyilkossági ügy is. Hát nem merném a fejem tenni rá, hogy ott is a valódi elkövetőt fogták meg. Legutóbbi hírek szerint kínában fogták el, de nem tartóztatták le. És a fiatal Nancynek volt képviselő kuncsaftja is. A rendőség nem tartotta fontosnak kideríteni a kilétét.
papa.49
@human: Amikor a politika belekavarodik a prosti világba, és ráadásul ilyen elvtelen hazug banda uralkodik, akkor akármi előfordulhat...
Érdekes módon amit említettél a szargyártó nem nyüzsög, hogy adják ki, miért is, mert lehet a pacák tudja ki az igazi tettes...
human
@papa.49: Nancy esetében szerintem is csak elvitte valaki a balhét, ezért is engedték el.
Havas Henrik tudna mesélni az álszent politikusokról és a prostikról, fiú prostikról. Mikor a prostitúcióról írt könyvet megtudott pár dolgot róluk.
papa.49
@human: Ja mikor az Annácska könyvét írta, ott volt egy szösszenet az Annácskától ,, nagyon kicsi, nagyon puha, és nagyon hamar elment,, és ezt egy politikus bránerról mondta...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.