A Fidesz-frakció szerint a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője, Niedermüller Péter és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság (EB) elnöke újra kiállt a migránsok betelepítése mellett Magyarországra.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Niedermüller Péter a nap folyamán azt mondta: a kvótareferendum ügyében júliusban írásbeli kérdéssel fordult az EB-hez, amelynek elnöke válaszában világossá tette, hogy a bizottság számára nincs jelentősége a magyar népszavazásnak, vagyis az semmit sem változtat a kvótarendszeren. Jean-Claude Juncker azt is aláhúzta, hogy a népszavazás eredményétől függetlenül a magyar kormánynak be kell tartania az EU-tagságból fakadó kötelezettségeit – tette hozzá.

A Fidesz-frakció szerint Jean-Claude Juncker azt is "beismerte", hogy a magyar emberek véleménye egyáltalán nem számít Brüsszel számára. Hangsúlyozták: nem fogják hagyni, hogy a Gyurcsány-párt és a bizottság elnöke Magyarországra erőltesse elhibázott bevándorláspolitikáját. A Fidesz ezért arra kér mindenkit, hogy szavazzon nemmel az október 2-i népszavazáson.

Az Országgyűlés május 10-én rendelte el a kötelező betelepítési kvótáról szóló, a kormány által kezdeményezett népszavazást, amelyet Áder János köztársasági elnök október 2-ára írt ki. A kérdés úgy szól: "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csak egy elmebeteg fel egy olyan embertol, akinek 9 eve mar nincs hatalma... Osztan elvonul a fuggony moge, onnan kandikal ki, es kozben fosik, erosen...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Milyen népszavazás az, amit nem a nép kezdeményez, hanem a kormány? A csutkai putriszökevény nehezen viselte el, hogy nem az ő regnálása alatt lettünk tagjai az EU-nak, most mindent megtesz, hogy uralkodásának idején kiléptesse, vagy kirúgassa az országot az Unióból.
xcu
Nem kell szavazni, 3dblack.
Lehetni lehet, de nem kell.

Ez a népszavazás valójában egy teszt.
Most derül ki hány vérbuta bunkó, bénakacsa, agyhalott, tanult - és tanulatlan paraszt, pénzért a lelkét is eladni képes embernek látszó tárgy van ma Magyarországon.
Ha túl sokan lesznek, megyek innen egyből.
Ha nem lesznek túl sokan, akkor még van remény (én azért elmegyek innen, csak nem egyből).

Lelehet zülleszteni egy egész országot pár év alatt?
Lelehet.
karma1
Csak egy elmebeteg fel egy olyan embertol, akinek 9 eve mar nincs hatalma... Osztan elvonul a fuggony moge, onnan kandikal ki, es kozben fosik, erosen...
vadnarancs
Orsósék az elmúlt hónapokban minden "nagyágyút" bevetettek, Soros-Gyurcsány-migráncsolás-emúttnyócév. Nekem már olyannak tűnnek, mint akik vesztüket érzik és vergődnek, utolsókat rúgják. Örömmel nézem, ahogy egymást marják, egyre több csont hullik ki a szekrényből. Nem elégednék meg azzal, hogy csak a fő bűnösöket vonjuk majd felelősségre, csakis akkor lennék elégedett, ha a kimenekített lopott pénzt is visszaszereznénk, valamint az összes szekértolót is méltóképpen megbüntetnénk. Az, hogy még ők hazaárulóznak, akik nem fideszes segget nyalnak, az meg elég mókás... :) Előbb játszanám az Eu kezére az országot, mint Putyinéra... Ja és ők kommunistáztak 15 éven át... No comment, kis szélkakasok! ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.