Magyar szálai vannak annak a rejtélyes fegyverügyletnek, amely miatt augusztus eleje óta nyomoz a spanyol csendőrség. A részletek ködösek, annyi biztos, hogy az andalúziai Algeciras kikötőjében lefoglalt több mint 800 svájci fegyvert eredetileg a ghánai kormány vásárolta meg a budapesti Milipol Zrt. közvetítésével. A Milipol a magyar fegyveres testületek egyik nagy beszállítója kormányoktól függetlenül. Tulajdonosa, Székely Herbert valaha az 1994-ben meggyilkolt médiacézár, Fenyő János bizalmasa volt.

Forrás: atlatszo.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@human: Nem ez volt az első, és nem is az utolsó eset...' 90 előtt is szállítottunk fegyvereket ide. oda, mert jó pénz volt , utána meg több esetben derült fény már az ilyen stikában végzett tevékenységre...
human
@papa.49: Amit nem értek, hogy pl az ISIS (vagy más diktatúra) honnan kapja a fegyvereit? Nem igaz, hogy nem lehet kideríteni. Szépen le kell kapcsolni azt az államot aki fegyvert ad nekik.
papa.49
@human: Hú akkor mindet be lehet csukni, nehogy azt hidd, van olyan amelyik nem sáros, mind az...
human
@papa.49: Lehet. A gyilkolás a legnagyobb biznisz.
dr. prédikátor
Na ja!!! A legjobb üzletek ugye??? fegyver ,kábszer , prostitució, gyógyszergyártás!! és ebből pont a magyarok maradnának ki??? na neeeee!!!
papa.49
@human: Most konkrét nevek nélkül, ez szokott a ,,menetrend,, lenni , az XY. nak kellene Z országban található nyersanyag, akkor feltüzeli az ellenzéket, vagy az éppen kisebbségben levő törzset, ad neki pénzt számolatlanul, amiből vehetnek fegyver mondjuk pont tőle... A kormányon levőknek meg ad fegyvert csak úgy ,,jószándékkal,, a háborúskodás végén ki jár jól aki kirobbantotta, mert ő mindenképp a kosárban lesz!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.