A Központi Nyomozó Főügyészség szemtanúk jelentkezését kéri a Teréz körúti robbantással kapcsolatban és keresik azt a hölgyet, aki a robbantás előtt néhány másodperccel elsétált a rendőrjárőrök mellett.

Egy nőt keresnek a Teréz körúti robbantás ügyében

A Központi Nyomozó Főügyészség kéri azon állampolgárok jelentkezését, akik a Budapest VI., Teréz körúton 2016. szeptember 24. napján 22 óra 36 perckor történt robbantásról készült, a rendőrség által 2016. szeptember 26. napján közzétett videófelvételen felismerik magukat, és még nem került sor tanúkénti kihallgatásukra.

Az ügyégszség kéri, hogy ezen személyek jelentkezzenek a rendőrségnél a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06/80-620-107 számon, vagy a „Telefontanú” 06/80-555-111 zöld számán. Kiemelten kérjük azon hölgy jelentkezését, aki a robbantás előtt pár másodperccel elsétált a rendőrjárőr mellett.

A Központi Nyomozó Főügyészség továbbra is kér mindenkit, hogy aki Budapest közigazgatási területén található videókamera által készített felvétellel rendelkezik, hogy a 2016. szeptember 24. és 25. napján készült felvételeket őrizze meg.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Tegyék el a kamerák felvételeit? Hogy úgy használja fel a dicső rendőrségünk, mint az Aranykéz utcai robbantásnál?:

"A nő azt állította a bíróságon, hogy a rendőrtisztek többek között azért kaptak jelentős összegeket a vádlottól, hogy a robbantás idején készült, a térfigyelő kamerák által készített felvételeket tüntessék el, azok lehetőleg ne szerepeljenek a nyomozásban. A tanú több rendőr nevét is megemlítette, többek között azt az egykor sztárnyomozót, aki később szocialista színekben lett országgyűlési képviselő. Az asszony úgy tudja, hogy a merénylet után a helyszínelést vezető D. Péter szabálytalanul leszereltette, és elvitette a kamerákat, illetve azok felvételeit.
magyarhirlap.hu/cikk/17214/Sorra_vallanak_Portik_Tamasra_volt_bizalmasai
wagabund
kérik a nőt jelentkezzen...csak szólok, hogy a motiválás elmaradt...mert a törvényi fenyegetés az nem motiváló...azt inkább baszhassák.

kis pézt tessenek emlegetni, akkor talán bemegy a tanu...és még emlékezni is fog...(minél nagyobb az összeg)...napersze csak igazmondás esetén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.