A társadalom a Fidesz kormányzás közel hét éve alatt a demokráciát ért rengeteg rúgás következtében sajnos nem fellázadt, hanem immunissá, fásulttá vált és csak magában dohog, ha gátlástalanul a szemébe hazudnak, így az sem meglepő, hogy – valós ellenállás híján - a fidesznyikok szemérmetlen magasságokba emelhették ezt a műfajt.

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Talán nem igaz a fideszes öntelt hatalommániás polgi-féle politikusok híresztelése, de egyre jó, már nyíltan felvállalja a kormányzópárt, hogy hogyan vélekedik úgy félvállról keresztényileg és polgárilag odavetve, a választóiról. Képzeljük csak el, mit mondanak azokról, akik, tudottan nem kedvelik a dakotákat, és a maffia jelleget öltő kormányukat?
papa.49
A pacák állítólag tanár, ha igaz még aljasabb volt a megnyilvánulása. a polgármester így nem veszítheti el a fejét, erre egyetlen módon tudott volna jól válaszolni HA AZONNAL LEMOND!!!
quadrocopter
Nem az első eset, hogy a bekapcsolva hagyott mikrofon bemutatta a mocskos horda emberekről alkotott véleményét!
Mi az a határ - ostoba magyarok! - amely után hajlandóak vagytok elvágni a parazita harácsoló horda nyakát?
kamazuka
Talán nem feszegetném hogy alkotmányos jogot sértett volna a polgimajszter.Komoly helyeken ezután le szoktak mondani.
Mivel a FIDESZ-KDNP-képviselő szemrebbenésnélküli embernek annyi iskolája nincsen hogy ezt ésszel fel tudja fogni,csak egy marad,hogy az a színvonal melyet Ő képvisel,az egész kormány koalícióra ráhúzható.
Komoly országokban ilyenkor lemondanak.De ez itt krem egy komolytalan ország!
Márpedig ha a vezetés komolytalan,az azt jelenti,hogy bármit bárminek lehet álcázni.

Ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.