A rendelkezésre álló adatok szerint egy 41 éves szabadszállási nő 2016. november 30-án a hajnali órákban otthonában megszúrta a 11 éves fiát, majd önmagában is megpróbált kárt tenni – írja a police.hu.

A fiú az elsődleges orvosi szakvélemény alapján életveszélyes sérülést szenvedett, a nő jelenleg kórházi kezelés alatt áll.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság az anya ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. A helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van.

Itthon - 2019. March 21., 21:23
Véget ért a Hankook-sztrájk

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
glorianna
@wagabund: Szerencsére nem mindennapos. Csakhogy vannak emberek, akik soha nem tanulták meg, miképpen kezeljék / éljék túl a problémáikat és konfliktusaikat, pontosabban a környezetükben a problémamegoldások között előkelő helyen szerepel a "generális megoldás": öngyilkosság, gyilkosság - ez a minta, ennyit tudnak, egyébként is a nyomor beszűkíti rendesen a gondolkodást, aki korábban se nagyon tudott válogatni a problémakezelő módszerekben, az beszűkült állapotában többnyire az (ön)pusztítást tekinti megoldásnak.
nemkati
@wagabund: Na de mondd meg őszintén, nem így van ez azóta, amióta lemásztunk a fáról?
eugen4402
@wagabund: Számunkra szokatlan, (hihetetlen, elképzelhetetlen, stb...) csakhogy az ilyen "elkövetők és áldozataik" teljesen más pályán futották le a távot, sokat hiányoztak az iskolából, nekik ez jutott. Sajnálok minden szereplőt, akire ilyen szerepet osztott a "Nagy Rendező", de hát az ő agyuk másként működik...
wagabund
@eugen4402: igen,ez így működik.
Én egyszerűen az evolúcióra fogom(ami nagyjából ugyan az)
Még annyit, hogy a Globe más tájain ez még mindennapos természetes megoldás...
Csak ez a fínom, művelt Európa ennyire "finnyás"...(mertugye a gyarmatok ragszolgáira nem akar emlékezni...az olyan..öö..piha...)
eugen4402
@wagabund: Csak azért fogalmaztam ilyen hülyén, mert az járt a fejemben, hogy "színház az egész világ", bocsi. Egyébként egyetértek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. March 21., 17:13
Palvin Barbara angyal lett