Elkészült a letelepedési kötvények jövőjéről szóló előrterjesztés – jelentette be a nemzetgazdasági miniszter az InfoRádióban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Még nem de ha fizetni kell vissza mindjárt lesz hatalmas vesztesség!!!
karma1
Es nem szakadt ra a plafon, amikor az egymilliard euros allami hasznot emlegette! Es persze azt, hogy a magyar gazdasag mennyire szarnyal - ezert lehet megszuntetni orokre - vagy csak atmenetileg - hat ehhez is rinoceroszbor kell...
Szókrakész
"Emiatt már nem indokolt a konstrukció jelenlegi formában való fenntartása, ami jelentheti a kötvényértékesítés kivezetését, megszüntetését vagy átmeneti szüneteltetését – tette hozzá."

Szüneteltetés?!?!?!

Meddig?
Míg a nép "elfelejti", aztán mehet újra vollgázzal?!?!?!
Macskaszem
Miután belengették, hogy kivezetik, a delikvensek rohantak kötvényt venni, nehogy lemaradjanak róla, így azóta jócskán megnőtt a forgalom, úgyhogy dől a lé a parasztgyerek zsebébe. Majd ha alábbhagy a vásárlási láz, akkor esetleg kivezetik, aztán választás után suttyomba visszacsempészik, hacsak valami nagyobb pénzlehúzó furmányt nem talál fel a rogán nevű lopógép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.