Az internetes csalások elleni fellépést segítené jogalkotói munkájával a KDNP parlamenti frakciója, egyebek között ez is szóba került a párt országos választmányának szombati, budapesti ülésén, amelyről a KDNP közleményben tájékoztatta az MTI-t.

A tanácskozáson megvitatták többek között az árubemutatók szabályozása terén elért eredményeket és a további terveket a fogyasztóvédelem megerősítésének irányába.

Szóba kerültek a korábban gyermeket vállalt, már nyugdíjas korú szülők elismerésének lehetséges módozatai is. Áttekintették továbbá a családi csőd intézményének bevezetése óta összegyűlt tapasztalatokat, és megvitatták, hogy a kiszolgáltatottak hogyan tudnának könnyebben hozzáférni a segítség ezen fajtájához.

Hangsúlyozták, hogy ma Magyarország legégetőbb problémája, és emiatt megkerülhetetlen kérdés az aggasztó demográfiai helyzet, ezzel kapcsolatban a Fidesz-KNDP pártszövetség cselekvési lehetőségeiről is tárgyaltak.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
KDNP : Korrupt, Demagóg,Nacionalista,Paraziták
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Elobb szamoljatok le a maffia fideSS vezetessel te hugyagyu barom.
papa.49
@justhpeter: Én úgy gondoltam mindeniknek a zsebébe egyet a biztos hatásért))))))))
justhpeter
@papa.49: Ez jó, így örökké velük marad.
Desischado
@papa.49: @justhpeter: Nem rossz, de még sem jó, mert abba egy pillanat alatt beledöglenének. Én másképp csinálnám. Maradjanak életben, de életfogytiglan tartó börtön, kényszermunkával egybekötve, és azt egyék, amit a szegények. És természetesen teljes vagyonelkobzás mellett. Képzeljétek el, mit állnának ki, hogy oda a vagyon, a jólét és a hatalom. Az volna az igazi kínszenvedés nekik! Mit szóltok?
papa.49
@Desischado: Nem rossz, de szerintem nem érdemes energiát pazarolni rájuk...
Jut eszembe valahol az Északi sark közelében van egy darab föld ami magyar tulajdon na oda kell őket száműzni, oszt. éljenek meg ott))))))))))
kamazuka
,,Magyarország legégetőbb problémája, és emiatt megkerülhetetlen kérdés az aggasztó demográfiai helyzet, "
Én meg azt hittem az üresség felszámolása, a KDNP-s fejekben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.