A következő napokban folytatódik a száraz és hideg időjárás, többször mínusz 10 Celsius-fok körül alakulnak a minimumok és napközben is fagypont körüli értékekre lehet számítani – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn és kedden is szinte mindenütt több órára kisüthet a nap, csapadék nem lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet hétfőn általában mínusz 9 és mínusz 4 fok, kedden mínusz 9 és mínusz 5 fok között valószínű, de az északi völgyekben és az Alföld homokos felszínű mélyebb részein ennél néhány fokkal hidegebb is lehet. Hétfőn napközben plusz 2-6, kedden plusz 2-7 fokig melegszik a levegő.

Szerdán is többórás napsütésre lehet számítani, csapadék nem lesz. A leghidegebb órákban mínusz 9 és mínusz 3, napközben plusz 2-6 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön és pénteken napos idő várható, csapadék nem lesz. A minimumhőmérséklet mínusz 11 és mínusz 5 fok között valószínű. A nappali maximumok csütörtökön 1-5, pénteken 2-7 fok között alakulnak.

Szombaton és vasárnap változóan felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. Szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 7 és mínusz 2, vasárnap mínusz 3 és plusz 1 fok között valószínű. Szombaton napközben 2-7, vasárnap 3-8 fokig melegszik a levegő – olvasható az előrejelzésben.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@lópicigáspár: De aranyos! A fagyóban van neki remek idő! :-) Szerintem mikor megnőtt a gazdi vett neki egy fagyasztó ládát, hogy tudjon hol hűsölni.
nyanya001
@papa.49: Igenis vigyék be és ha ugatni akar a kutyika akkor vigyék ki ölbe ugatni :DDDDDD
sziha
Elfelejtettek odairni, hogy a mukutyakat. Azt a fajtat, amibol ha kiveszi az ember az elemet, akkor mar csak labtorlonek jo.
A kutya 20 kg-nal indul.
papa.49
@lópicigáspár: Kösz aranyos a videó))))))
papa.49
@sziha: Mifelénk ezeket a kutyusokat úgy hívják, 3.14anyaló kutya)))))))
Tudod az a fajta amelyik kabátban sállal, és csizmában meg sétálni a gazdaasszonnyal))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.