A VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomoz N. Róbert budapesti lakossal szemben kifosztás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

N. Róbert 2016. december 11-én 4 óra körül odalépett a Budapest VI., Nyugati téri villamosmegállóban egy alvó férfihoz és értékek után kutatott a zsebeiben.

A bűncselekmény elkövetését egy térfigyelő kamera rögzítette. A járőrök pár percen belül a helyszínre értek, ahol elfogták a 22 éves férfit, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A gyanúsítottat kihallgatását követően őrizetbe vették, egyben előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.​

(Police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
addig verném a tetves tolvaját még el nem csicsikál örökre ott a megállóban!
human
Aki kicsiben csinálja az rögtön lebukik. Matolcsy meg mindenkinek boldog adventet kíván azoknak is akik a növekedési programról vagy luxuslakásáról kérdezték volna.
Szeparepa2
Jó volna tudni, hogy pár percig, míg kiért a közeg, mégis a tolvaj barátunk mit csinált ott? Esetleg a nagy hidegben odafagyott szerencsétlen ördög a megállóhoz? Vagy a térfigyelő kezelő (aki maga volt A Mask, hiszen az ilyen az ő módszere ugyebár) megnyomta a pause gombot a gépen, kimerevítette a képet és vele fickót, így hát a kiérő közeg, könnyedén kapcsolhatta le barátunkat..? Netán megpihent, kis nyugovóra tért gyorsan, a lopás fáradalmait kipihenve odafeküdt a sértett mellé vagy alá padra? Vagy rágyújtott a tetthelyen egy büszke cigarettára és boldogan, a jól elvégzett munka megelégedettségével várta a villamost? Esetleg eszébe jutott hogy elfelejtette a napi jóga gyakorlatokat elvégezni és gyorsan ott azon melegiben jógázni kezdett... vagy esetleg a napi meditációt hagyta ki, hát hipp-hopp egy szép puha keleti szőnyeget leterített és mély Zen meditációba fogott...? Vagy esetleg azon a szőnyegen nem is Buddhához, hanem esetleg Allahhoz fohászkodott hálásan a sikeres akció után egy boldog allahuakbarral? Mindezt csak azért kérdem halkan és szerényen, mert KURVÁRA NEM ÉLETSZERŰ, hogy egy tolvaj, miután kizsebel valakit, akár alszik akár nem, megáll a tetthelyen és percekig ott ácsorog bevárja a zsarukat... tehát nyilván ezzel a kis álhírrel ISMÉT EGY ORBITÁLIS HATÁSVADÁSZ PROPAGANDA KAMU BOLDOG TANÚI LEHETTÜNK...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél