Tömegbunyó keltett riadalmat a járókelőkben vasárnap éjszaka Pécs belvárosában.

A Pécsi Újság azt írja, egy nagyjából tízfős társaság tagjai ütötték egymást, a balhénak a nagy erőkkel kivonuló rendőrség tudott csak véget vetni. Szemtanúk szerint a balhé miatt a közlekedés is szünetelt a helyszínen.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a lap kérdésére úgy tájékoztatott, este 23 órakor érkezett be hozzájuk a riasztás, majd a helyszínen az egyik résztvevőnél kábítószergyanús anyagot találtak. Később ennek a személynek pozitív lett a drogtesztje – THC jelenlétét mutatták ki a szervezetében.

A balhét állítólag három férfi kezdte, majd később mások is beszálltak. A verekedőket egyelőre nem tudták kihallgatni, mert mindannyian bódító anyag hatása alatt állnak.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Csak nem migráncsok voltak?
Ja nem...Neeeem???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Írod.

Péter Bíró · Budapest
Este 11 után normális ember már nincs az utcán. Ha 10-en verekedtek és két családból, akkor tudjuk kik voltak.

Tudjuk kik?
Baranyában?
Este?

A tuggyukkik köztudottan szorgos munkás, alkotó faj.
A legjobb hídépítő szakemberek.
Ráadásul fillérekből, 1,6 milliárdból is képesek felépíteni egy nagy forgalmú, nagy teherbírású hidat.
És ők este nem a romlott, szétzüllött kapitalista métely elvei szerint élnek, nem züllenek, nem ön- és közösségpusztítók, hanem este már otthon töltik a napi megszakító munka utáni megérdemelt szabadidejüket, élik boldog családi életüket. Mind a 10 gyerekkel.
Az erőt gyűjtik a másnapi 16 tonnához, nem pedig elfecsérlik azt.
Szeparepa2
És ahogy lenni szokott... Mind rendkívül jóképű, szimpatikus, markáns arcú, kisportolt és frissen szoláriumozott fiúk voltak...
nezelodo
Nagyon punnyadt Pécsen az országimázs ápolása, még pávatánc sincs mostanában, ezek csupán hiánypótlók voltak, kitüntetést nekik, vagy egy kis suskát a kiürült dakota kasszába...
krumpli
Cigányvircsaft !
" A rendőrség ügyeletére december 18-án 23 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, a Nagy Lajos király úton hárman összeverekedtek. A rendőrök a helyszínen elfogták a három férfit, egyiküknél a ruházatátvizsgálás során egy őrlőben kábítószergyanús, zöld növényi törmeléket is találtak. A 22 éves túronyi férfinál a gyorsteszt THC-re pozitív értéket mutatott. A verekedésben mindhárman könnyű sérüléseket szenvedtek, ittasságuk miatt gyanúsítotti kihallgatásukra nem volt lehetőség.

A túronyi férfi és két pécsi társa ellen csoportosan elkövetett garázdaság, illetve a túronyi férfi ellen kábítószer birtoklása miatt is eljárást indítottak a Pécsi Rendőrkapitányságon. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél