Móra Veronika szerint a meglévő jogszabályok kiaknázásával is meg lehet keseríteni a civilek életét. Amikor 2014 nyarán a hatalom lecsapott az Ökotársra, Móra Veronika, az alapítvány vezetője rezzenéstelen arccal tűrte, amint fotósok gyűrűjében rendőrök vezetik végig a belvárosi utcán. Fegyelmezetten levezényelte az ellenük folyó hadjárat másfél évét, s ezt az időszakot felidézve, s végigelemezve is azt mondja: örömmámorra nincs ok, mert látva az országban - és a világon - zajló folyamatokat, nem biztos, hogy a jövőben hagyják őket nyugodtan dolgozni. - Emlékszem a nyilatkozataira 2014-ből, csodáltam a higgadtságát. - Műszaki szülők panelgyereke vagyok, ráadásul harmadik generációs budapesti. Viszont Fekete István és Gerald Durell könyvein nőttem fel, és innen egyenes út vezetett a természetjárásig, illetve a környezetvédelemig. Az utóbbi mindig is ellenzéki tevékenység volt, hiszen a nyugati fogyasztói társadalmat és az ezzel járó életformát kritizálta. A zöld mozgalmakon...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A valódi civilek és segítők bökik a gengszterrezsim mocskos szemeit, a saját, csókos, bólogató és kitartott "civiljei" nem!
justhpeter
..és ezzel egy időben elenyészik a CÖF, az ország legnagyobb "civilszervezete".
papa.49
Az összes pénz felett uralkodni akar a dádé!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.