quadrocopter

Ollóval ment neki a múltnak a Magyar Idők. A pártnak meg kell felelni!

Tudom, megint megszólalt a legvékonyabb hang a világ legkisebb hegedűjén, de az egész rendszer milyensége mindig az ilyen egészen apró sunyiságokban nyilvánul meg a legjobban.

Nemzetközi segítséget kér az Orbán-kormány a munkaerőhiány miatt. "Na ugye!"

Habár a Nemzetközi Valutaalapot korábban többször bírálta Orbán Viktor, amiért beleszól a nemzetpolitikába, most a szervezet éves közgyűlésén szerződést írt alá a nemzetgazdasági miniszter a Valutaalap társintézményével, a Világbankkal.

Átírta a múltat a KSH, és így a jövőbe is belenyúlt.

Azzal, hogy a KSH a hazai össztermék, a GDP szokásos revíziója és egy módszertani változtatás során 2014-től mindhárom év növekedési számait megnövelte, alaposan feladta a leckét a gazdaságkutatóknak, hogy mit tippeljenek az idei esztendőre és a választási évre. A válasz: viszonylag gyors növekedést, de lanyhábbat, mint amit a...

A kormány elismerte: elbukott a bürokráciacsökkentés. Amit nem lehet eltagadni, azt elismerik!

A 2016 elején bedobott terv eleve valószerűtlen célokat tűzött ki.

Brüsszel ellen hergeltek, most brüsszeli pénzből népszerűsítik az EU-s programokat. Hol a gerinc?

Nettó 6,5 milliárd forintos keretszerződést kötött a Miniszterelnökség Csetényi Csaba cégeivel kommunikációs feladatok ellátására. A tárca azt vállalta, hogy a keretösszeg legalább 70 százalékát mindenképp kifizeti.

Rossz hír Matolcsyéknak: a jövőben megbüntetheti az MNB-t az EU bankja. Vége a családi bankomániának?

Támogatja az Európai Bizottság, hogy bővüljön az Európai Központi Bank (EKB) szabályozási hatásköre – közölte a brüsszeli testület. Az EKB az euróövezet központi bankja, egyúttal az összes uniós ország jegybankjának felügyeletét ellátja. A mostani hatáskörbővítés célja az, hogy a szervezet hatékonyabban lássa el...

Valami történt, 1328 magyar iPhone-használóról kért ki adatokat és üzeneteket a kormány. Majré van!

Minden eddiginél több emberrel kapcsolatban kíváncsiskodott a magyar állam az Apple-nél, ez derül ki a vállalat által közölt átláthatósági jelentésből.

Feljelentést tesznek az Orbán-kormány gyűlölet-bűncselekményei miatt

Rémhírterjesztésért, uszításért és bűnpártolásért tesz feljelentést a kormány ellen a Párbeszéd.

Juncker válaszolt: Orbán sorosozó konzultációját kiemelten kezelik. Mint a betegekét, általában.

Kiemelten kezeli a magyar nemzeti konzultációt a Soros-tervröl az Európai Bizottság – válaszolta Jean-Claude Juncker EB-elnök Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő levelére.

Durva: Brüsszel pénzéből épül a fideszes politikus üzeme. Szóval ezért kéne megállítani Brüsszelt?

Horváth István fideszes képviselő köre harmadszorra kap pénzt az elnyomó brüsszeli bürokratáktól, most éppen 157 milliót. Szerinte mindenki pályázhat, az EU-s pénz pedig jár "a magyar embereknek".

Szabad Pécs: Több százmilliós hűtlen kezelés miatt nyomozhatnak a dél-dunántúli OTP-nél.

Hivatalosan egyelőre keveset tudni az OTP dél-dunántúli régiójának gazdálkodásával kapcsolatban indított nyomozásról. A banktól szűkszavúan válaszoltak, a rendőrségtől pedig egyelőre egyáltalán nem.

Nemzeti konzultációs kérdőívekkel dobálják meg a Parlamentet.

Papírrepülőt hajtogatnak majd a kérdőívekből a Kossuth téren két hét múlva.

Magyar férfi támadt késsel egy osztrák rendőrre Bécsben. A magyar "migráns"!

A rendőr részeg dulakodókat próbált szétválasztani a Westbahnhofnál, amikor a magyar férfi kést szegezett neki. Végül az egyik dulakodó, egy nő ütötte ki a kezéből a kést.

Gábor György úgy kiosztotta a Putyin-nyalogató rektort, hogy az sírva futott Мoszkváig.

Tegnap mi is beszámoltunk a Debreceni Egyetem szolgalelkű rektoráról, aki díszpolgári címre terjesztette fel az orosz diktátort, majd egy tévéműsorban döbbenetes arroganciával gyalázta azt a néhány tanszéket, amelynek volt bátorsága tiltakozni a szégyenteljes lépés ellen.

A kormány elintézte: durván visszaesett az egyszázalékos felajánlás. Hozzányúltak - rohad!

Az emberek tudatosságát jelzi, hogy a legnagyobb támogatást elnyerők között még mindig ott van egy bűnügybe keveredett alapítvány is.

Hízókúra: Orbán meggondolta magát, most már nagy kormányt akar. "Takarékosék"?

Miközben az egészségügynek és az oktatásnak továbbra sincs önálló minisztere, Kósa Lajos személyében már a második kampányügyi miniszter kezdi meg működését az Orbán-kormányban.

Bojár Gábor: Az ellenzék a Fidesz választási rendszerével szerezhet kétharmadot.Akkor hajrá!

"Az ország érdeke ma az, hogy rövid távon le kell váltani ezt a rendszert. Ha nem sikerül, akkor 2020-ra nem leszünk tagjai az Európai Uniónak, ez pedig egy olyan visszalépés lenne az országnak, amit nem tudom mikorra lehetne korrigálni. Ez most egy olyan rövid távú feladat, aminek alá kellene tudni rendelni, hogy mi a pártom valós vagy...

A milliókat kereső Matolcsy-alkalmazottakat még sporttámogatással is tömik. Közpénzből!

Az Együtt szerint elfogadhatatlan, hogy a Magyar Nemzeti Bank 190 millió forint fizetés kiegészítést nyújtson saját dolgozóinak az MNB Sportkörön keresztül a társadalmi felelősségvállalásra és jótékonysági célra szánt pénzekből. Ennek révén minden sportköri tag évi 120 ezer forint adó és járulékmentes támogatáshoz jut,...

A magyar modell sikere. Propaganda és valóság.

Orbán Viktor szerint nem az uniós pénzektől nő a magyar gazdaság, és a magyar modell egyértelműen sikeres.

Jogszerűtlenül kapott 600 ezres állást a paksi Fidesz-elnök. Csak a szokásos!

Pakson éppen az időközi választás előtt tört ki a botrány.Jogszerűtlenül kapott 600 ezres állást a paksi Fidesz-elnök

Soha nem találtak még ilyen könnyen munkát a menekültek nálunk.

Menekültként talán soha ilyen könnyen nem lehetett munkát találni az országban – nyilatkozta Faragó Renáta, a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület munkatársa, a Hír TV Egyenesen című műsorában, ahol a szervezet Magyarországon élő menekülteknek szervezett balatoni kirándulása miatt készítettek vele interjút. (Az Abcúg...

Furcsa pénzmozgásra bukkantak az Orbán család cégénél. Pedig csak a szokásos saját lábon állás!

Furcsa módszerrel vett ki vagy tervez kivenni több tízmillió forintot az Orbán család egyik cégéből a miniszterelnök édesapja és testvére, a két Orbán Győző – közölte a Magyar Nemzet.

Ledöbrögizték a kikerekedett Orbánt a Facebook-oldalán. Hasonlít a hintalovára!

Orbán Viktor – valóban feltűnő - hízásán köszörüli a nyelvét a miniszterelnök kötcsei képeinek több kommentelője a Facebookon.

Nagy Bandó: "Mi a szartól félsz? Ezektől? Hát kik ezek?"

Stohl Andrásnak írt nyílt levelet Nagy Bandó András.

Ezt tedd, ha igazoltat a rendőr. Túlzott hatósági jogkör?

A Helsinki Bizottság készített hasznos útmutatót a rendőri igazoltatások konfliktusmentes átvészeléséhez még tavasszal, de éppen ideje átismételni.

Tarlós a budavári mutyiban érintett személyre bízza a főváros milliárdos tendereit. Ülni fogsz Pista te is!

A budavári ingatlanmutyiban feltűnt Torma Szilvia cégvezetői kinevezéséről dönt ma zárt ülésén a Fővárosi Közgyűlés. A Fővárosi Közbeszerzési Lebonyolító és Minőségbiztosító Kft. új cégvezetője havi csaknem 1,5 millióért vállalja a megbízatást.