Beszakadt a jég vasárnap egy korcsolyázó alatt a Desedán. Társai azonnal értesítették a tűzoltókat, egyikük a jégre is bement utána – írja az SO Online.

A helyszínre érkező kaposvári tűzoltók arra kérték az önkéntest, függessze fel a mentést, végül dugólétra és kötelek segítségével húzták ki a partra őt és a bajba jutott korcsolyázót is. Egyikük sem szenvedett sérülést.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Dugólétra... Ezt a pózt nem ismerem...
qxy
@Qqberci: Én gondolom mi az.-
Ezt el kell mesélnem.
Fiatalok voltunk, buli, a bátyám ki ment pöslenteni, közbe bejött két leányzó az egyik kis aranyos a másik egy kurva nagy megy kombájn le is ültek, de ülve nem látszott hogy a lány mekkora. Na jött a bratyesz és mondom neki.- Na?? egy hosszú nyakú hogy azt a csajt nem mered felkérni táncolni. .- Micsoda?? hogy nem e?? na figyelj. Na én figyeltem is
.- jössz táncolni? .- igen megyek. . kel fel a lány lassan, a bátyám csak néz néz, uram Isten és még nem is állt fel ??? Azokat látni kész élvezet volt. Na haza kísérés. Ekkor láttam hogy " dugó létra Úgy rángatta a bratyeszt magán, mint a rongyot. azt mondta utána a bratyesz. .- Te Kukszi. attól féltem hogy azt akarja hogy dugjam is meg pusziljam is egyszerre . mert akkor szét szakított volna ez a némber.
Apatszerek
@Qqberci: Nem közösülésre használt segédeszköz. Elnevezés speciális, edzett alumíniumból készült zártszelvény profil váz, egyik oldalán bemarva, 28 mm átmérőjű bordázott, négyszög profilú létrafokokkal, melyek hegesztéssel rögzítettek
a létra külső oldalai simák, így a kezet nem sértik
a felső tagok első létrafoka úgy került kialakításra, hogy az alatta lévő tag legfelső fokára pontosan illeszkedjen
egyidejűleg maximum két ember tartózkodhat rajta, nem közösülésre
ennek a típusnak a felső kiegészítő tagjaiból önálló többrészes dugólétrát is kialakíthatunk, valamint egyszerre 2 kétrészes dugólétraként is használhatjuk. Jégre fektetve használatos mentésre, Tűzoltók, Katasztrófa védelem által használatos mentésekre..
Qqberci
@Apatszerek: Köszönöm az értékes és szakszerű felvilágosítást... Magamtól sosem jöttem volna rá és még a végén egy létrán állva próbáltam volna... :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.