Akkora a hideg, hogy egy róka odafagyott a stéghez a népszigeti hajójavítóban. A szerencsétlen állatot az Állatmentő Liga mentette meg kedden, a farkát biztosan amputálni kell, még küzdenek, hogy a lábát megmentsék.

Valószínűleg vizes volt a lába, ami ebben az időjárásban könnyen fagyáshoz vezethet, de az is lehet, hogy leesett vagy leugrott valami után a stéghez. Minket már úgy riasztottak, hogy az állat odafagyott

mondta a hvg.hu-nak Pataki Gábor, az Állatmentő Liga vezetője.

Hozzátette, ahogy az utcán élő embereket is mentik, náluk is folyamatos sos helyzet van, közben nincs pénz, nincs hely, nincs befogadó. Sajnos az elmúlt napokban több eset is kikerült az internetre, amikor felelőtlen emberek saját állataik halálát okozták. Például volt olyan kutya, amelyik egész éjszaka vonyítva fagyott meg reggelre, mert nemcsak háza nem volt, de láncra kötötték, így mozogni, melegebb helyre menekülni sem tudott.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Az állatokat sajnálom legjobban ebben a hidegben. Szegény kutyák,még házuk sincs és láncra kötve? Ez bizony kemény állatkínzás, jó lenne ha megbüntetnék nagyon a gazdáját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.