A Szegedi Járásbíróság maratoni tárgyalás után bűnösnek találta László Petrát garázdaság vétségében, ezért 3 évre próbaidőre bocsátotta, valamint 53 ezer forint bűnügyi költség megfizetésére kötelezte.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Helyes, most még legalább két évig ne rúgja meg az őt eltaposni készülő arabvilági agresszorokat, főleg ha gyereklány. Lója le.
wpym
Inkabb meg kellett volna koszonni, nem elitelni.
Manhattan
@Peller Anikó: @krumpli: @wpym: "Tényleg fájó az átlag magyar értelmi szintje.
Most, hogy elítélték László Petrát, megint fellángolt a rettegés...

...és akkor drága magyar véreim rettegnek...

Retteg, pedig menekültet legfeljebb tévében látott.
Retteg, mert attól fél, hogy az ő muffjára pályázik Alsómucsaröcsögén a "migráns" pedig 50%-al nagyobb esélye van, hogy valami derék magyar vágja gerincre.

Szeretném, kérem, mert tudom, hogy oldalamat rasszista emberkék is olvassák, tegyen már fel ide valaki egy olyan statisztikát, hogy Magyarországon, hány magyar nőt, gyereket, férfit, kecskét, stb. erőszakoltak meg menekültek?

Utána pedig bátran lehet böngészni azokat a statisztikákat, hogy hány derék magyar férfi, hány magyar nőt, gyereket, férfit, kecskét, stb. erőszakolt meg 2015 és 2017 között.

Akik meg nyugatról rettegnek, azok külön téma!

Aki, a megélhetés miatt húzott el nyugatra, az éppen olyan megélhetési migráns, mint azok, akik a nem háborús területekről tipliztek nyugat-Európába.

A Putyin és Orbán seggnyalóknak meg ajánlom munka és élet szempontjából Oroszországot!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.