Az ember, így egy újabb év kezdetén, - különösen, ha már sok éve él itt a Föld nevű bolygón - akaratlanul is hasonlítgat, és „Ez az év olyan, mint az volt, amikor…” kezdetű mondatokat morzsol. Nos, 2017 olyan, mintha 1968-at kifordítanánk, illetve, mintha az öklendezte volna fel. Mi, akik…

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Ott tartunk, hogy az Orbán­ kormány igyekszik egy életre bebetonozni magát, ennek érdekében a társadalom önállóságát és szabad akaratát óhajtja megtörni és felszámolni. Úgy érzik, most segítséget is kaptak ehhez a remek elképzeléshez, mégpedig Donald Trump személyében. Hogy miért gondolják őt segítőnek, netán felmentő seregnek, azt nem tudom. Talán azért, mert jól illeszkedik a NER rendszerébe, amennyiben a félművelt, gátlástalan, ízlésficamos hatalomra vergődött, vagy oda igyekvő figurák kedvesek ennek a gyülekezetnek. Sokan állítják, hogy ez lesz az új világrend, a populizmus kerül hatalomra, megerősödik a nacionalizmus és ez ellen semmit nem lehet tenni, mert ezt akarja a társadalom. És hogy jól van ez így. Eltunyultunk, természetesnek veszünk mindent, azt gondoljuk, jár nekünk. Most szembesülnünk kell azzal, hogy nem jár és amit felépítettünk, azt le lehet rombolni. Ha nem védjük meg. Trump, Orbán és a hozzájuk hasonló figurák lényegében úgy működnek, mint a vírusok. Önmagukban életképtelenek, szükségük van gazdatestre, ahol szaporodni tudnak és ahonnan el tudják szívni a táplálékot. De az emberi test is úgy működik ilyenkor, hogy amikor megtámadja a szervezetet egy vírus, először megpróbálunk úgy tenni, mintha mi sem történt volna. Majd elmúlik, nem kell vele foglalkozni. Aztán egyre pocsékabbul érezzük magunkat. Legyengülünk, kedvetlenek, fáradékonyak leszünk. Belázasodunk. Mi még pocsékul érezzünk magunkat, de a szervezetünk már felvette a harcot a betolakodó ellen. Dolgozik az immunrendszerünk és végül legyőzi a fertőzést."
Szókrakész
@Eladott Ország: "Ott tartunk, hogy az Orbán­ kormány igyekszik egy életre bebetonozni magát, ennek érdekében a társadalom önállóságát és szabad akaratát óhajtja megtörni és felszámolni."

Ezt jobb nyelveken, magyarra lefordítva komcsi, vagy náci diktatúrának hívják.

Tehát kommunizmus= nácizmus
Nessy
Lehet "nemzeti szocializmus", "lehet "proletár diktatúra", lehet "illiberális demokrácia", a diktatúra minden nyelven diktatúra!
Pergető
@Szókrakész: Orbánnak nem kell bebetonozni magát, mert gyakorlatilag nincs kihívója! Nincs olyan politikai erő, amelyik meg tudná szorongatni! Nem azért, mert bebetonozta magát, hanem a szocik és liberálisok elcsesztett, bűnös, hazug politikája miatt. Mit látott a választó? Fletó elkúrta, a Fodorék tehetettlenkedtek és mellébeszéltek, a Jobbik radikalizálódott. Ilyen Együtt és DK nevű semmi kis pártok ingerküszöbig nem jutottak el. Most ez a gyenge, semmi erő civilnek álcázva lázít! Ne ezért kerültek a süllyesztőbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.