Elég erős az amerikai demokrácia Donald Trumphoz? – címmel jelent meg egy cikk a Politicon. Francis Fukuyama azt írja, sokakkal együtt ő is megdöbbenve figyeli Donald Trump felemelkedését, és nehezen tudna nála alkalmatlanabb embert elképzelni az Egyesült Államok elnökének. Másrészt viszont szerinte ez egy nagyon jó teszt lesz az amerikai demokráciának, hogy milyen erős. Hajlandó vagyok elfogadni azt, ha valaki a Trump-kormányzat minden intézkedését elutasítja. Nem gondolom, hogy politikája működni fog, és szerintem erre az amerikaiak nagyon hamar rájönnek majdVagyis, hogy teljesen felborul a játéktér.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, ha mast nem is, de azt elerte a focibolond, hogy a nagyvilagban mar negativ peldakent emlegetik a magyar diktaturat... Igaz, a pockosnak meg kell fejlodnie erosen, mert a diktatorok kozott meg igy is o a legutolso...:o))))

Besz@rok! Ez a pali annyira rossz, hogy meg a diktatorsagot is elkurja!...:o))))))
kissé felnőttem
mindenhez nem érthet, Tegye öszödi beszéd is ilyen szavakat használt , változott valami?
Pergető
@karma1: Jól esik beleszólni a magyarok dolgába és bántani őket? Íme, ez vagy te, a gyűlölködő!
karma1
Ezen az oldalon BARKI elmondhatja a velemenyet, ha a kedves fenti hsz-elonek ez kurvara nem is tetszik... Ilyen ez a vilag, - de foleg ez az oldal...:o)))))

Ha esetleg az illeto nem tart eleg magyarnak, akkor milyen nyelven is olvasta a fenti hsz-emet? Na ugye...:o)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.