Ki gondolta volna, hogy egy elvileg szikár értelmező szótárnak köszönhetjük majd az idei év eddigi legmaróbb Trump-kritikus beszólását. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Mutatjuk, hogyan reagáltak a karikaturisták Trump beiktatására Trump hazugsággal vádolja és megfenyegette a sajtót Trump már az első napján aranyba borította az Ovális Irodát Az egész amerikai sajtó felbolydult, amikor a frissen megválasztott amerikai elnök egyik főtanácsadója, Kellyanne Conway egy vasárnapi televíziós műsorban kijelentette: Donald Trump szóvivője nem hazudott, hanem csak „alternatív tényeket” közölt sajtótájékoztatóján. Sean Spicer ugyanis szombaton azt találta mondani, hogy „a valaha volt legnagyobb tömeg volt” Trump beiktatásán. Ami elég könnyen bizonyíthatóan nem igaz. Konkréten ordas nagy hazugság. Amikor az NBC műsorvezetője, Chuck Todd felhívta Conway figyelmét, hogy Spicer állítása „valótlan” volt, a tanácsadó (aki az elnökválasztási kampány alatt szóvivőként segítette a republikánus politikus...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es meg hany ilyen pofaraeses jon meg a kovetkezo 4 evben - ha addig a talibok ki nem lovik...:o)
quadrocopter
Orbán szaglása jó volt, megérezte a fajtabelit Trumpliban! Igyekezett is farokcsóválva dörgölőzni!
Sőt, Orbán és bandája is imádja az "alternatív tényeket"!
Peller Anikó
@quadrocopter: ne legyen igazad. Ha nem rázódik bele az baj lenne. Amúgy nem gondolom, hogy a trump cigány gondolkodású lenne.

Ez pedig itt

"„a valaha volt legnagyobb tömeg volt Trump beiktatásán."

vitán felül igaz. Tehát pofára ettől nem estek, hiszen soha nem volt nagyobb tömeg a trump beiktatásán. Bizony. Ez a tény.
karma1
@Peller Anikó: Ja, mivelhogy ez volt az egyetlen, es mint ilyen a sorban, az elso is...:o))))Ha mar most osszebalhezik a sajtoval, mi lesz kesobb? Ohozza is hozzavagnak majd egy csukat, mint G.W Bush-hoz? (Pedig kurva nehez lehetett eltalalni, mindig mozgott a sajtoertekezleten,.,..:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.