Három hónapnyi magányos vitorlázás után nemsokára célba ér Nyugat-Franciaországban Fa Nándor, világhírű magyar vitorlás hajójával, a Spirit of Hungary-vel. A mezőny felének ez sem sikerült, Fa Nándor várhatóan a nyolcadik helyen ér be.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
De jó annak, aki csak a hibbijának élhet. Mi, a dolgozók egy másik hobbinknak élünk, munkának hívják.
És a hobbinkat egy munkahely nevű helyen vitorlázzuk.
glorianna
@namihami: Szerencsés esetben a munka egyben hobbi is - avagy: a hobbival lehet annyit keresni, amennyiből megél az ember.
Egyébkét pedig hatvanon jóval túl miért ne élhetne a hobbijának?
Tiszteletreméltó a teljesítménye, nagyon becsülöm érte.
namihami
@glorianna: Igen, igazad lehet.
A közmunkások többségének az az 57.00 Ft-os hobbi, amit közmunkának is nevez, a megélhetése és a passziója.
Kiváncsi lennék, hogy ez a hobbival kombinált munka mennyi TAO és egyéb szponzori pénzekkel jár, amiből telik egy ilyen Föld-körüli utazásra.
Ha én donthetnék, akkor az ilyen jellegű szponzori és TAO-pénzeket azonnal megszüntetném és ha adni akarna bárki, azt csak az adózás utáni jövedelméból tehetné meg.
Minden ilyen forinttal a becsületesen adózó embereket sikerül pofon verni. ""Látod, te fizetsz a közösbe, én pedig TAO-zok, szponzorálok.""
És ez hiányzik a közös kalapból.
glorianna
@namihami: Ha jól emlékszem, egy riportban elmondta: vitorlásiskolát működtet, szponzori pénzeket elfogad, de nem kér - TAO-t neki nem lehet adni, szóval nem értem, miért pont Fa Nándor lett a céltáblád ezügyben. Amennyire tudni vélem, három hónap alatt az NBIII-ban botladozó focista is többet keres, mint amennyibe Fa Nándor útja a táradalomnak került. A közmunkások "fizetése" viszont kormányunk abszolút szégyene, és nyilván akkor sem lenne több, ha Fa Nándor otthon ülne a kemencepadkán, és lesné a nyugdíjaspostás érkezését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.