Koherens volt a miniszterelnök évértékelőjén nyújtott produkciója, de bizonytalanságról is tanúskodott. A tanár bácsisan fellépő Orbán mondanivalójával összhangban állt a testbeszédje annak ellenére, hogy arcmimikája szinte nulla. Kőszegi-Borsos Erika pszichológussal, testbeszéd-szakértővel beszélgettünk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
orbán tanár milyen szakos szarszakos?
RonaGyuri
a testbeszéde összhangban volt a bárgyú műveletlen paraszt-suttyó voltával! =))
simmering73
Azért ez jelzésértékű, hogy a miniszterelnök beszédét, magatartását pszichológus értékeli. Ilyen eddig nem fordult elő.
namihami
Mi rejlik? Csak annyi, hogy ő is tudja, hogy az elsőtől az utolsó szóig hazudott, de a falka, ha nem is hiszi, de tapsol, mert a fejpénz viszont busás.
""A Békemenet vezetői jelenlevők, a talpasok pedig vakok. És ez bőven elég a kétmillióhoz. A többit pedig úgy alakítjuk, hogy ez elég legyen a többséghez.
Csinálunk jó sok kis ellenzéket, hadd osszák meg sajátmagukat és 30%-kal mindig nyerők leszünk."" Ennyi maradt ki a beszédből és ez lett volna a lényeg, ami egyáltalán fontos lett volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.