A Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke, Szabó László szerint a főváros továbbra is képes lehet olimpia és paralimpia szervezésére, de egyre több múlt időt használ.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/12/27/mari-neninek-rojtokmuzsaj-alson-semmi-mas-nem-hianyzik-a-viragzo-egzisztenciajahoz-mint-egy-budapesti-olimpia/
Szeretném Szabó László memóriáját felfrissíteni, mert időközben elérte az alzheimer kor.
Ha figyelmen kívül is hagynánk, hogy a parasportolókat meglopó Gömöri Zsolt utóda tehát
fideszes pártkatona (bár nemrég kézzel ­lábbal tiltakozott az ellen, hogy Deutsch embere volna, mint ahogy Urr Anita, Deutsch egyik gyermekének anyja is csak véletlenül lett a bizottság főtitkára), emberünk valami nagyon jó cuccot tol, az egészen biztos. Tehát Szabó László szerint minden logikus érv a budapesti olimpia megrendezése mellett szól,
csak éppen egyetlen logikus érvet nem sikerült a könnyekig megható halandzsába
belecsempészni. Lehetőleg valami olyan érvet, ami a súlyos és aggasztó gazdasági ellenérveket cáfolva megnyugtató magyarázattal szolgálna arra, hogy ha a történelemben alig volt rá példa, hogy egy rendező ország jól jött volna ki a buliból, akkor miért pont Magyarország lesz az ellenpélda. Fogalmam nincs, ki az a Szabó László, mit tett le eddig a nemzet és magyar sport asztalára, milyen kiemelkedő tevékenységet folytatott a csilliárdos közpénztévé kommunikációs igazgatói székében ülve, nem tudom, miért ő a Paralimpiai Bizottság elnöke és hova, merre szaladjunk az olimpia emberközelivé tételének homályos­dagályos ­semmitmondó ígéretétől. Ha csak azt vesszük figyelembe, hogy a para sportolók már eleve sem azonos jutalmat kapnak az olimpiai helyezésekért, mint egészséges társaik, és ez kurvára rendben van évek óta, miért bújnak most a fogyatékos sportolók mögé, akiket az esemény megrendezése melletti érvként mutogatnak mindenre elszánt Szabó Lászlók?
Azt hiszem, nincs több kérdésem.
kissé felnőttem
@Eladott Ország: nekem lenne, ki a fene repitette abba a székbe?
Eladott Ország
@kissé felnőttem: Szabó László a közpénztévé kommunikációs igazgatója volt, Urr Anita az MPB-alelnök, Deutsch Tamás harmadik gyermekének édesanyja. Szabó László 2006-ban a Fidesz országgyűlési választási kampányának kommunikációs igazgató-helyettese. Most már látható honnan fúj a szél, illetve honnan fújta össze a szemetet, merre állnak a nyelvcsapások, ki repítette az MPB-elnöki székbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.